top of page

ZO medical - Hudfornyende produkter

 

Den anerkjente hudlegen Dr. Zein Obagi har i over tre tiår arbeidet med å utvikle behandlinger og hudprogram for å gjenopprette og ivareta en sunn og velfungerende hud. Obagis definisjon på god hudhelse er en myk, sterk, fast, klar, fuktet og sykdomsfri hud. Dr Zein Obagi anses som en pionèr innen sitt fagfelt.

 

Zo Medical er en terapautisk hudpleieserie som kan behandle en rekke ulike hudproblemer, hudlidelser og kroniske hudtilstander. Serien består av produkter, protokoller og behandlinger basert på det seneste innen avansert medisinsk hudpleieteknologi. Med medisinske kremer menes hudpleieprodukter som vitenskapelig kan dokumentere aktive ingredienser som aha-syrer, retinoler, vitaminer og antioksidanter. Det vil være våre leger som hjelper deg med å sette sammen de riktige produktene, samt følge deg opp under behandlingstiden. Dette er produkter bestående av kraftfulle ingredienser, og det er ikke uvanlig med en hudsyklus hvor huden vil flasse, være rød og irritert før de gode resultatene kommer. Du vil bli gitt god informasjon om de forskjellige hudsyklusene under din kosultasjon hos vår lege. ZO Medical linjen er markedsledende innenfor faget hudfornyelse og kan blandt annet hjelpe deg eliminere:

 

 • Fine linjer, uelastisk og slapp hud                     

 • Grov, gusten hud, samt solskader

 • Pigmentflekker og ujevn hudfarge

 • Akne og arr etter akne

 • Inngrodde hår

 

ZO Skin Health Circle sine gunnleggende verdier:

Daglig pleie – Effektive systemer renser, aktiverer, stimulerer, roer ned, nærer og beskytter huden.

Beskyttelse – Redusert UV-stråling forebygger solskader og forbedrer generell hudhelse.

Behandle – Medisinsk personell bruker potente produkter og protokoller for å korrigere hudtilstander og hudlidelser.

Vedlikehold – Forebygger tidligere eller vedvarende hudproblemer for å holde huden sunn og ungdommelig.

ZO medical produkter

Oilcleanse

Renser og eksfolierer huden for døde hudceller, talg og andre urenheter for å forebygge og motvirke kviser. Passer for normal til fet hud

 • Bidrar til å minske bakterier på hudens overflate

 • Fremmer eksfoliering av døde hudceller

 • Rik på beroligende ingredienser som reduserer inflammasjon

Normacleanse

En mild rens som effektivt fjerner sminke og urenheter, samtidig som den klargjør huden for videre behandling. Passer for normal til tørr hud.

 • Peptider og kollagen-økende kompleks virker oppstrammende

 • Fuktighetskompleks nærer og roer huden

 • Rik på milde ingredienser som rengjø

 

Cebatrol

Talgregulerende pads som kontrollerer og forebygger  utbrudd.  Cebatrol eksfolierer effektivt døde hudceller samtidig som den reduserer rødhet og virker antiinflammatorisk.

 • 2% salisylsyre kontrollerer talg og utbrudd

 • Mandelsyre eksfolierer og reduserer inflammasjon

 • Triclosan har anti-bakteriell funksjon

 • Botaniske ekstrakter virker anti-inflammatorisk og kjølende

 

Vitascrub

En effektiv ansiktsskrubb som effektivt fjerner smuss, talg og urenheter.

 • Kjemisk og fysisk eksfoliering øker sirkulasjonen, fjerner døde hudceller og forbedrer hudstrukteren.

 • Hydrerer ny hud slik at den forblir myk og fuktig.

 • Vitamin A, C og E frigjøres gradvis og gir kontinuerlig beskyttelse mot frie radikaler   

 

Brightenex

Gjenoppbygger, lysner og opprettholder en sunn og sterk hud med  en unik og kompleks blanding av ingredienser:

 • 1% retinol og Ascorbic Acid-2 Glucoside styrker huden og jevner hudtonen.

 • Et flertrinns-system av pigmenthemmere bidrar til å  lysne hudtonen.

 • Antioksidanter forebygger fremtidige skader og gjenoppretter en jevn hudtone     

 

Retamax

Bidrar til å redusere aldringstegn ved å fremme hudfornyelse og reparere hudbarrieren. Den passer særlig godt for de med aknearr, grov, fet og solskadet hud.

 • 1% Retinol fornyer, styrker og reparer huden.

 • Biomimetiske proteiner aktiverer opptaket av kollagen og hyaluronsyre

 • Vitamin C & E kombinert med Buddleja plantestamceller gir kraftig antioksidant-effekt og demper inflammasjon.   

 

InvisaPeel

Et dobbelt eksfolieringssystem som etterlater huden mykere,  strammere og klarere

 • Spesialiserte enzymer og glykolsyre øker eksfolieringen av døde hudceller for å styrke og fremme reparasjonsprosessen i huden.

 • Botaniske ekstrakter styrker hudbarrieren, forbebygger nedbryting av kollagen og reduserer irritasjon.

 

Hydrafirm

Korrigerer og forebygger fine linjer og rynker, demper mørke ringer og poser under øynene. Den gir en umiddelbar oppstrammende effekt.

 • Retinol og Biomimetiske proteiner stimulerer naturlig kollagenproduksjon

 • Sirkulasjonsøkende ingreidenser som b.l.a koffein reduserer poser.

 • Titandiokside, jernoksid og kojic dipalmitate demper fremtoningen av mørke ringer

 

Oclipse C- SPF 50

En mild solkrem med bredspekteret UV beskyttelse godt egnet for alle hudtyper, også de med sensitiv og behandlet hud.

 • 8% titandioksid 8% og fraksjonert melanin er fysiske filtere som gir UVA, UVB og HEV-beskyttelse

 • Kraftige antioksidanter beskytter mot celleskader fra frie radikaler

 • Effektive anti-irritanter reduserer rødhet forårsaket av soleksponering

ZO skin health - Kraftfull antiage hudpleie

 

Allerede fra 20 års alderen går cellefornyelsen saktere, og huden begynner å eldes, noe som kan forårsake fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mindre jevn hudtone. For å "vekke" cellene i huden til live igjen, kreves store mengder aktive ingridienser som: retinol, avanserte peptider og virksomme antoksidanter slik som ZO Skin Health er sammensatt av.  

ZO Skin Health er et helhetlig, eksklusivt hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser som bidrar til å stimulere fornyet produksjon av kollagen og elastin. Formuleringene er kraftige og for oss i Klinikk Vital er kun de beste produkter gode nok. ZO Skin Health brukes også som vedlikeholdspleie etter et endt medisinsk hudprogram, og er ypperlig for deg som ønsker gode resultater, men har en travel livsstil hvor kraftigere medisinske kremer vil være mindre aktuelt.

 

 

 

ZO skin health produkter

 

Offects Exfoliating Cleanser

En oljefri rensegele som reduserer talg og fjerner døde hudceller. En god rensegel til å optimalisere en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier samt redusere overskuddstalg. ZO Exfoliating Cleanser gjør dette og mer ved å fukte, fornye og nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter.
 

Offects Hydrating Cleanser

Fjerner skånsomt smuss uten å tørke ut huden. Offects Hydrating Cleanser bevarer fuktigheten med panthenol som lindrer og reparerer huden. Allantoin bidrar til å fjerne døde hudceller. Dette er en behagelig rensekrem med god konsistens som gjenoppretter hudens natulige fuktighetsbarriere.
 

ZO Offects TE-pads

Kontrollerer talg og kviseutbrudd, samt fjerner døde hudceller. Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, sorte pikker og store porer. Offects TE-pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfoliering av døde hudceller som forårsaker disse probleme. Den inneholder også planteekstrakter som reduserer og beroliger irritert hud.
 

ZO Offects Exfoliating Polish

Fjerner effektivt døde hudceller og talg. Runde magnesium krystaller eksfolierer døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate.  Aktive ingredienser kan da trenge bedre inn i huden og du vil få en optimalisert virkning av kremprogrammet.
 

ZO Ossential Daily Power Defence

Gir daglig DNA-reparasjon i dybden og antioksidant beskyttelse. Ossential Daily Power Defence forbedrer hudens evne til å reparere seg selv og inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere og styrke cellene. Huden din vil bli beskyttet og oppnår evnen til å reparere seg selv.
 

ZO Ossential Growth Factor Serum

Gjennoppretter hudens elastisitet og forbedrer en ujevn hudtone. Ossential Growth Factor Serum anvender to proprietære peptider sammen med retinol og aminosyrer, ingredienser kjent for å styrke produksjonen av kollagen. Resultatet blir at huden oppleves yngre, med mer spenst, jevnere tone og færre fine linjer og rynker.
 

ZO Ommerse Daily Renewal Crème

Optimal for å berolige og gir næring til huden. Dette er en effektiv fuktighetskrem som reparer hudbarrieren og forynger huden. ZO Ommerse Daily Renewal Creme innholder retinol, kraftige antioksidanter og lindrende ingredienser. Kremen er godt egnet for daglig bruk, og for deg med litt rød irritert hud.

 

ZO Ommerse Overnight Recovery Crème

Er en dyptvirkende krem som lindrer, beroliger og gir næring til huden. Ommerse Overnight Recovery Crème virker mens du sover. Retinol arbeider med å redusere fine linjer og rynker, ceramider gir næring og beroligende ingredienser demper irritasjon og rødhet i huden.
 

ZO Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30

Beskytter huden og gir et jevnt underlag før sminke. ZO Oclipse har både bredspektret UVA og UVB beskyttelse med filterne titandioksid og sinkoksid. ZO Oclipse inneholder naturlig melanin og spf 30 for optmal beskyttelse mot ytre faktorer som bidrar til aldring av huden. Bør brukes daglig om morgen som siste steg i hudpleie rutinen, hele året. ZO Oclipse ble kåret til den beste solkremen av Total Beauty.

 

ZO Olluminate Intense Eye Repair

Reparer og strammer opp huden rundt øynene samt motvirker effektivt mørke ringer. Ollumonate Intense Eye Repair har stabilisert retinol og avanserte peptider for å styrke huden og reduserer fine linjer og rynker.
 

ZO Oraser Microderm Hand Renewal

Eksfolierer, mykgjøre og behandler huden på hendene. Oraser Microderm Hand Renewal gir en umiddelbar forbedring. Aktive ingridienser som retinol, sheabutter og sukkerkrystaller fjerner skånsomt ru og tørr hud og gjør huden myk og fuktig igjen.
 

ZO Oraser Daily Hand Repair SPF20

Beskytter og revitaliserer huden på hendene. Denne håndkremen har store mengder aktive ingridienser av retinol, kraftige antioksidanter og et aminosyrekompleks for å jevne ut hudtonen og redusere linjer og rynker. Oraser Daily Hand Repair SPF 20 har også bredspektret UVA og UVB beskyttelse for å beskytte mot ytre faktorer som bidrar til aldring av huden
 

ZO Oraser Overnight Hand Recovery

Hindrer tørrhet og motarbeider aldrings tegn. Med aktive ingridienser som retinol og kraftige antioksidanter hjelper Oraser Overnight Hand Recovery til med å redusere fine linjer og rynker samt mykgjøre huden. I tillegg forbedres hudens elastitet og fasthet hvilket også bidrar til en jevnere hudtone.
 

ZO Oraser Body Emulsion

Gir godt med fuktighet og jevner ut hudtonen på kroppen. Med aktive ingridienser som retinol, ceramider, melkesyre, bidrar Oraser til at huden blir eksfoliert, tilført næring og fuktigheten bevares. En svært effektiv krem for kroppen.

bottom of page