top of page

Zo Skin Health

¨Kraftfull antiage hudpleie¨

Allerede fra 20 års alderen går cellefornyelsen saktere, og huden begynner å eldes, noe som kan forårsake fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mindre jevn hudtone. For å "vekke" cellene i huden til live igjen, kreves store mengder aktive ingridienser som: retinol, avanserte peptider og virksomme antoksidanter slik som ZO Skin Health er sammensatt av.  

ZO Skin Health er et helhetlig, eksklusivt hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser som bidrar til å stimulere fornyet produksjon av kollagen og elastin. Formuleringene er kraftige og for oss i Klinikk Vital er kun de beste produkter gode nok. ZO Skin Health brukes også som vedlikeholdspleie etter et endt medisinsk hudprogram, og er ypperlig for deg som ønsker gode resultater, men har en travel livsstil hvor kraftigere medisinske kremer vil være mindre aktuelt.

 

ZO-Skin-Health-1 (1).jpg

Offects Exfoliating Cleanser

En oljefri rensegele som reduserer talg og fjerner døde hudceller. En god rensegel til å optimalisere en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier samt redusere overskuddstalg. ZO Exfoliating Cleanser gjør dette og mer ved å fukte, fornye og nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter.

 

Offects Hydrating Cleanser

Fjerner skånsomt smuss uten å tørke ut huden. Offects Hydrating Cleanser bevarer fuktigheten med panthenol som lindrer og reparerer huden. Allantoin bidrar til å fjerne døde hudceller. Dette er en behagelig rensekrem med god konsistens som gjenoppretter hudens natulige fuktighetsbarriere.

 

ZO Offects TE-pads

Kontrollerer talg og kviseutbrudd, samt fjerner døde hudceller. Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, sorte pikker og store porer. Offects TE-pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfoliering av døde hudceller som forårsaker disse probleme. Den inneholder også planteekstrakter som reduserer og beroliger irritert hud.

 

ZO Offects Exfoliating Polish

Fjerner effektivt døde hudceller og talg. Runde magnesium krystaller eksfolierer døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate.  Aktive ingredienser kan da trenge bedre inn i huden og du vil få en optimalisert virkning av kremprogrammet.

 

ZO Ossential Daily Power Defence

Gir daglig DNA-reparasjon i dybden og antioksidant beskyttelse. Ossential Daily Power Defence forbedrer hudens evne til å reparere seg selv og inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere og styrke cellene. Huden din vil bli beskyttet og oppnår evnen til å reparere seg selv.

 

ZO Ossential Growth Factor Serum

Gjennoppretter hudens elastisitet og forbedrer en ujevn hudtone. Ossential Growth Factor Serum anvender to proprietære peptider sammen med retinol og aminosyrer, ingredienser kjent for å styrke produksjonen av kollagen. Resultatet blir at huden oppleves yngre, med mer spenst, jevnere tone og færre fine linjer og rynker.

 

ZO Ommerse Daily Renewal Crème

Optimal for å berolige og gir næring til huden. Dette er en effektiv fuktighetskrem som reparer hudbarrieren og forynger huden. ZO Ommerse Daily Renewal Creme innholder retinol, kraftige antioksidanter og lindrende ingredienser. Kremen er godt egnet for daglig bruk, og for deg med litt rød irritert hud.

 

ZO Ommerse Overnight Recovery Crème

Er en dyptvirkende krem som lindrer, beroliger og gir næring til huden. Ommerse Overnight Recovery Crème virker mens du sover. Retinol arbeider med å redusere fine linjer og rynker, ceramider gir næring og beroligende ingredienser demper irritasjon og rødhet i huden.

 

ZO Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30

Beskytter huden og gir et jevnt underlag før sminke. ZO Oclipse har både bredspektret UVA og UVB beskyttelse med filterne titandioksid og sinkoksid. ZO Oclipse inneholder naturlig melanin og spf 30 for optmal beskyttelse mot ytre faktorer som bidrar til aldring av huden. Bør brukes daglig om morgen som siste steg i hudpleie rutinen, hele året. ZO Oclipse ble kåret til den beste solkremen av Total Beauty.

 

ZO Olluminate Intense Eye Repair

Reparer og strammer opp huden rundt øynene samt motvirker effektivt mørke ringer. Ollumonate Intense Eye Repair har stabilisert retinol og avanserte peptider for å styrke huden og reduserer fine linjer og rynker. 

 

ZO Oraser Microderm Hand Renewal

Eksfolierer, mykgjøre og behandler huden på hendene. Oraser Microderm Hand Renewal gir en umiddelbar forbedring. Aktive ingridienser som retinol, sheabutter og sukkerkrystaller fjerner skånsomt ru og tørr hud og gjør huden myk og fuktig igjen.

 

ZO Oraser Daily Hand Repair SPF20

Beskytter og revitaliserer huden på hendene. Denne håndkremen har store mengder aktive ingridienser av retinol, kraftige antioksidanter og et aminosyrekompleks for å jevne ut hudtonen og redusere linjer og rynker. Oraser Daily Hand Repair SPF 20 har også bredspektret UVA og UVB beskyttelse for å beskytte mot ytre faktorer som bidrar til aldring av huden.

 

ZO Oraser Overnight Hand Recovery

Hindrer tørrhet og motarbeider aldrings tegn. Med aktive ingridienser som retinol og kraftige antioksidanter hjelper Oraser Overnight Hand Recovery til med å redusere fine linjer og rynker samt mykgjøre huden. I tillegg forbedres hudens elastitet og fasthet hvilket også bidrar til en jevnere hudtone.

 

ZO Oraser Body Emulsion

Gir godt med fuktighet og jevner ut hudtonen på kroppen. Med aktive ingridienser som retinol, ceramider, melkesyre, bidrar Oraser til at huden blir eksfoliert, tilført næring og fuktigheten bevares. En svært effektiv krem for kroppen.

 

bottom of page