top of page

Skin Tightening med YAG laser

Hva er hudoppstramming med YAG laser?

Yag laser er et godt alternativ til kirurgi, vel og merke der det er moderat med løs hud. Yag laser er en ikke-kirurgisk behandling for å motvirke effekten av tid og gravitasjon på din hud. Det geniale med denne ansiktsbehandlingen er at den bruker kroppens egne regenerative respons til forsiktig og gradvis gjenopprette huden og det underliggende vevet.
Behandlingen er ikke smertefull. YAG laser behandler finere overflateproblemer som rynker, pigmentflekker, fine blodårer, porer, mer glød osv. 

Ikke-kirurgisk behandling

Yag laser er den eneste ikke-kirurgiske behandlingen som gjør det mulig for terapeuten å se under hudens overflate, og spesifikt behandle de samme dyptliggende lagene av vev som plastikkirurgene adresserer ved kirurgisk ansiktsløft. Evnen til å behandle meget presist fra innsiden og ut, både selve huden og de underliggende vevs-lag sikrer både tilfredsstillende og trygge resultater, uten nedetid. 
For å få et optimalt resultat anbefaler vi at du gjennomfører 4 til 6 behandlinger. Det bør være ca 2-3 uker mellom hver behandling.

Raskt tilbake til hverdagen

Du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart, og det er ingen spesielle tiltak du må gjøre. Huden kan virke litt øm rett etter behandling, men all rødhet bør forsvinne i løpet av noen få timer.

bottom of page