top of page

Tatoveringsfjerning

Tatoveringer har vært svært populære, men denne populariteten varer dessverre ikke alltid evig. Heldigvis har vi en effektiv laserbehandling som trygt kan fjerne dem. 

 

Tatoveringsfjerning hos Klinikk Vital foregår med det nyeste og mest effektive innen laserbehandling. Du blir tatt hånd om av medisinsk personell hele veien og vil få solid informasjon om hele behandlingsforløpet, ubehag og eventuelle bivirkninger.

Best resultat oppnås med sort ink, men vi opplever også mange ganger gode resultater med fargelagte tatoveringer. Som følge av behandlingen kan det oppstå blemmer og sår og man må være forberedt på noe smerte under selve behandlingen. Dette vil forsvinne uten arrdannelse. Vårt medisinske personell er hele tiden tilgjengelig for deg i og under prosessen.

 

Antall behandlinger er meget individuelt og avhenger av størrelse, fargetetthet i hud, samt hvor dypt tatoveringen sitter. Det aktuelle området skal behandles hver fjerde uke. Ta kontakt for en uforpliktende og kostnadsfri konsultasjon med en av våre leger.

bottom of page