Motus AX with Moveo Handpiece - The Real Revolution in The Universe of Hair Removal

Vi gleder oss over å informere våre kunder om at vi nå har fått inn en ny og revolusjonerende lasermaskin for hårfjerningMotus AX ( Alexandrite)Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på behandlingene våre slik at kundens krav blir oppfylt . Med dette har vi derfor valgt å innvestere i denne maskinen som er veldig godt ettertraktet på laser markedet! Alexandrite bølgelengde er universelt anerkjent som den mest effektive for hårfjerning.Takket være sin eksklusive teknologi; Moveo, dobler den laser energioverføring til huden, som fører til ekstraordinære resultater.Med dette ønsker vi å tilby våre kunder om en behandling med 50% avslag (ett valgfrit området)Dette skal du huske på for optimalt resultat: Barbere på samme dag som behandling. Kontakt oss for mer informasjon. Velkommen skal du være.

E-post: Post@klinikk-vital.no

telefon: 22 69 69 20
Åpningstider

Man - fre: 10.00 - 18.00

Lørdag:    10.00 - 18.00

Adresse

Majorstueveien 36B

0367, Oslo

Kontakt

post@klinikk-vital.no

(+47) 22 69 69 20

  • Facebook
  • Instagram

© 2014 Klinikk Vital. All Rights Reserved © 2014 Klinikk Vital