Unike Coloresience makeup serie!


TILBUD PÅ NYHETER: Vi har endelig fått inn det unike mineralmakeup merket Colorescience og feirer dette ved å gi deg en loosebased foundation til verdi av 575;- ved kjøp av pressedbased foundation.

Colorescience er et amerikansk merke som har rukket å bli svært populært i skandinavia allerede grunnet at de er spesielt tilpasset for å passe ulike hudtyper og hudlidelser, og kan derfor brukes av alle uansett hudtype. Også de som har tatt kjemiske peelinger eller bruker medisinske kremer.

Perfekt, enkel og varig beskyttelse mot skadelige solstråler som aldrer huden nå på sommeren så vel som resten av året. Gi huden en jevn hudtone med de reneste mineraler som samtidig er pleiende for huden.

Colorescience er en kjendisfavoritt og brukes av alt ifra Cameron Diaz til Taylor Swift.

colorKV.jpg