Sjekk din helsestatus!


Unormalt sliten eller trett? Gusten hud eller andre helseproblemer?

Vitaminer er livsnødvendig for en lang rekke prosesser i kroppen. De er blant annet nødvendig i reguleringen av kroppens stoffskifte, og omdannelsen av karbohydrater, fett og protein til energi. I tillegg er de viktige i blodsirkulasjonen, nervesystemet, og oppbygning og vedlikehold av muskler, skjelett, hud og slimhinner

Å få i seg nok mineraler er også viktig. De kroppen trenger i størst mengde er kalsium, fosfat, kalium, svovel, natrium, klor og magnesium. Jern, sink, kobber, jod og selen er like viktige, men behøves i mindre mengder.

Hos Klinikk Vital kan du få sjekket din vitaminstatus, mineralstatus samt treningsstatus. Velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos lege!

#healthbeauty

Åpningstider

Man - fre: 10.00 - 18.00

Lørdag:    10.00 - 18.00

Adresse

Majorstueveien 36B

0367, Oslo

Kontakt

post@klinikk-vital.no

(+47) 22 69 69 20

  • Facebook
  • Instagram

© 2014 Klinikk Vital. All Rights Reserved © 2014 Klinikk Vital