Retinol - Den mest dokumenterte hudpleie ingrediens som finnes!


Exuviance har nettopp kommet med en fantastisk nyhet som hjelper den som sliter med slapp hud, rynker/fine-linjer, ujevn hudtone mm. Retinol er det samme som a-vitamin og det er den absolutt mest dokumenterte ingrediensen innenfor hudpleieforskningen. Dette er en av flere nyheter Exuciance har kommet med den siste tiden og vi anbefaler på det varmeste komme innom klinikken og få presentert resten av serien. Exuviance er virkningsfulle kremer / serumer som er utviklet av dr Eugene van Scott og dr. Ruey YU som også er oppfinnerene bak alfahydroksysyre-teknologien (AHA).

Usikker på hvilke medisinske kremer som passer din livstil og din hud? Velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos legen.


Siste publiseringer
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Søk etter tags
Ingen tagger enda.

Åpningstider

Man - fre: 10.00 - 18.00

Lørdag:    10.00 - 18.00

Adresse

Majorstueveien 36B

0367, Oslo

Kontakt

post@klinikk-vital.no

(+47) 22 69 69 20

© 2014 Klinikk Vital. All Rights Reserved © 2014 Klinikk Vital