Månedens produkter til kropp


EXUVIANCE RETEXTURING BODY PEEL

Exuviances hudpleiesystem er utviklet for å dekke behovene til deg som ikke har behov for å gå til hudlege, men som likevel ønsker å utnytte fordelene ved medisinsk utviklet hudpleie.

Retexturing Body Peel er en hudfornyende AHA-kroppspeeling i lett gelform, som er utviklet spesielt for å eksfoliere huden, tilføre ny glød og klargjøre og optimere huden for å kunne motta fuktighet fra andre kremer. Kan brukes overalt på kroppen hvor huden er tørr og har behov for fornyelse.

EGENSKAPER

Retexturing Body Peel er basert på en høy konsentrasjon av AHA, som ikke bare eksfolierer men også optimerer cellefornyelsen og forbedrer hudens struktur. Huden klargjøres dessuten for neste trinn for behandling av kroppens hud, påføring av Exuviance Hand & Bodylotion. Regelmessig bruk stimulerer hudens nydannelsesprosess og gjør huden fastere, jevnere og fyldigere. Samtidig minimeres eventuelle tilstopninger og urenheter.

INNHOLD

Glykolsyre (AHA) 15% som eksfolierer, byger opp hudens støttematriks og gir huden et jevnere og fastere utseende. Gel-formulering, parabenfri, parfymefri og oljefri.

TIPS

Retexturing Body Peel kan også gjerne kombineres med Triple Microdermabrasion Face Polish for en mer intensiv effekt av peelingen. Polishen påføres først, får lov til å virke i noen minutter og deretter skylles vekk. Avslutt med Exuviance Hydrating - Hand & Body Lotion. En fuktighetsgivende hand & bodylotion som inneholder ingredienser som forbedrer celleomsetningen og styrker hudens naturlige barrierer. Den er fri for olje og utviklet for å gi en langvarig fuktighet og samtidig forbedre teksturen i huden. Start allerede nå med å klargjøre huden for varmere tider.

Exuviance er avansert hudpleie fra utviklet av Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu, begge professorer i dermatolog som oppdaget og har mer enn 80 verdenomspennende patanter på alfahydroksysyreteknologien (AHA) – en av hudpleiebransjens største nyvinninger de siste tiårene og som passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud.

PEEL BODYLOTION

Vi tilbyr Exuviance serien for ansiktspleie også, du er hjertelig velkommen til oss for en kostnadsfri konsultasjon hos legen for produktveiledning og råd om behandlinger tilpasset din type hud.


Siste publiseringer
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Søk etter tags
Ingen tagger enda.

Åpningstider

Man - fre: 10.00 - 18.00

Lørdag:    10.00 - 18.00

Adresse

Majorstueveien 36B

0367, Oslo

Kontakt

post@klinikk-vital.no

(+47) 22 69 69 20

© 2014 Klinikk Vital. All Rights Reserved © 2014 Klinikk Vital