HappyLift ansiktsløft med tråd - Slipp kirurgi


Happy Lift™ ansiktsløft med tråd - Slipp kirurgi

Hva er HappyLift™ ansiktsløftning?

HappyLift Trådløft er den optimale behandlingen for menn og kvinner som søker en vedvarende ansiktsløftning uten å måtte ty til kirurgi med lang rekonvalensenstid. Trådløft innebærer en trygg, anerkjent og skånsom behandling hvor huden i ansiktet umiddelbart løftes og blir strammere, helt uten synlige arr. Huden løftes ved hjelp av svært tynne tråder (tynnere enn et hårstrå) som legges i hudens mellomste lag, der hvor kollagenproduksjonen foregår. Effekten av trådløftet er forventet å vare ca 1-3 år og behandlingen utføres kun av spesialtrent lege.

Hvorfor velge HappyLift ansiktsløftning ?

HappyLift er patenterte «tråder» som produseres i henhold til strenge retningslinjer, og er både sertifiserte og standariserte, og produseres av det anerkjente selskapet PromoItalia.

”Happy Lift”- trådene utvikles fra en biokompatibel caprolacton-polymer, som er den samme som brukes i produksjon av absorberbare kirurgiske suturer på sykehus verden over.

De gir ingen allergiske reaksjoner og er ikke synlige i vevet. Man ser en instant løft-effekt rett etter behandlingen. Man får så en revitalisering av huden p.g.a. nydannelse av kollagen, elastin og økt sirkulasjon i vevet rundt trådene,og dette begynner å synes i form av yngre hud etter ca 1måned. Denne revitaliseringen fortsetter i inntil 1 år, og da er trådene forsvunnet.

Men effekten varer i ca 3 år takket være støttevevet som er dannet rundt trådene fortsetter å holde vevet på plass. Happy Lift™ tråder selges i 91 forskjellige land.

Hvilke områder kan behandles med HappyLift?

HappyLift kan brukes på flere områder både på kropp og ansikt. Vanligste områdene er hals, kinnområde, kjeveparti, pannen og lepper.

Du er hjertelig velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos legen for mer informasjon.

FØR

ETTER

#ansiktsløfttrådløfthappylift

Siste publiseringer
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Søk etter tags
Ingen tagger enda.

Åpningstider

Man - fre: 10.00 - 18.00

Lørdag:    10.00 - 18.00

Adresse

Majorstueveien 36B

0367, Oslo

Kontakt

post@klinikk-vital.no

(+47) 22 69 69 20

© 2014 Klinikk Vital. All Rights Reserved © 2014 Klinikk Vital