• post414

.


Vi har gleden av å presentere to nye behandlinger hos oss

Ny, revolusjonerende behandling for kvinners intim-helse

Klinikk Vital presenterer stolt som en av de første i Norge en trygg, effektiv og enkel behandling som hjelper mot et stort problem for mange kvinner.

MonaLisaTouch® er en minimalt invasive laserbehandling hvor man kan behandle aldersforandringer innenfor gynekologisk område. Denne smertefrie laserbehandlingen gjenskaper kjedens slimhinne, gjenoppretter tapt volum og elastisitet samt øker fuktnivået i skjeden, helt uten bivirkninger. Stressinkontinens og smerter ved samleie kan også elimineres/reduseres.

Kvinner som ved denne behandlingen velger å forbedre sin vaginale tilstand kan sikkert og med ro gjenvinne sin feminitet. Du er hjertelig velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos spesialtrente leger.

Se film for mer info:

Ansiktsløft med tråd - Slipp kirurgi!

HappyLift® Trådløft er den optimale behandlingen for menn og kvinner som søker en vedvarende ansiktsløftning uten å måtte ty til kirurgi med lang rekonvalensenstid. Trådløft innebærer en trygg, anerkjent og skånsom behandling hvor huden i ansiktet umiddelbart løftes og blir strammere, helt uten synlige arr. Huden løftes ved hjelp av svært tynne tråder (tynnere enn et hårstrå) som legges i hudens mellomste lag, der hvor kollagenproduksjonen foregår.

Effekten av trådløftet er forventet å vare ca 1-3 år og behandlingen utføres kun av spesialtrent lege. Du er hjertelig velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos oss for mer informasjon.

TLF: 22 69 69 20 Majorstuveien 36, Oslo www.Klinikk-Vital.no


0 views

Åpningstider

Man - fre: 10.00 - 18.00

Lørdag:    10.00 - 18.00

Adresse

Majorstueveien 36B

0367, Oslo

Kontakt

post@klinikk-vital.no

(+47) 22 69 69 20

© 2014 Klinikk Vital. All Rights Reserved © 2014 Klinikk Vital