top of page

Peelinger 

 

Peelingene våres tilpasses individuelt avhengig av hva man ønsker å behandle. Ved å benytte naturlige syrer, stimuleres huden til fornyelse og revitalisering, dette kalles eksfoliering.

Våre unike og flere forskjellige typer glykolsyre baserte peelinger kan brukes mot akne og akne arr, pigment forandringer/flekker, solskadet hud, overfladiske rynker/linjer, store porer eller rett og slett bare for å friske opp huden for en fastere og mer glødende hud. Peelinger er svært effektivt å kombinere med andre behandlinger som injeksjoner og SimuLux Led-lys for en helhetling hudfornyende behandling av huden.

Generell informasjon om peeling

Peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. Målet er å gi hudfornyelse ved å fjerne det øverste hudlaget. Behandlingen fjerner eldre hudceller og ureneheter dypt i porene. 

 

Peeling kan bidra til å redusere rynker og arr. Den kan fjerne kviser, pigmentflekker, alderflekker, hjelpe mot grov og tørr hud. Den gir huden en gjevnere tone og ny glød, og vil stramme opp huden. Behandlingen tilpasses den enkelte og kan ikke brukes av gravide.

Nedenfor finner du felles informasjon om alle våre kjemiske peelinger.

Før behandling

Normalt anbefaler vi en kostnadsfri konsultasjon der vi sammen lager en behandlingsplan tilpasset din hudtilstand, dine behov, forventninger og livssituasjon. Du vil få veiledning når det gjelder hudprodukter, og rom for å stille diverse spørsmål. Unngå soling i ca. to uker før behandlingen, og bruk høy solfaktor. 

Etter behandling

Tilhelingsprosessen avhenger av din hudtype og syrens styrke. Det vil normalt ta mellom tre dager til en uke.

Rødhet og stramhet de første dagene er normalt, deretter vil huden begynne å flasse avhengig av hudtype. Vi fraråder sminke og fysisk aktivitet på selve behandlingsdagen. Dagen etter kan du vaske ansiktet med en mild og uparfymert såpe. Det er viktig å holde huden fuktig. Huden din vil de neste ukene være under en fornyelsesprosess. Da er det ekstra viktig at du unngår soleksponering for å unngå å skade huden. Bruk solfaktor 50 for å minimere risikoen for eventuelle hudforandringer og solskader.

 

For å oppnå et langvarig resultat anbefaler vi at du følger opp behandlingsløpet som er satt opp for deg.

Exuviance

 

Exuviance har utviklet en peeling med glykolsyre (AHA). Exuviances AHA har en optimal sammensetning med hensyn til konsentrasjon, pH-verdi og effekt. Takket være et patentert system er Exuviances AHA svært effektiv uten å irritere. Ved bruk av AHA vil det øvre hudlaget eksfolieres ved at bindingen mellom døde hudceller løses opp. Det er kun døde hudceller som fjernes. Tørr hud vil f.eks. dra nytte av dette ved at den blir i bedre stand til å kvitte seg med flassende hud. Huden forbedres dessuten ytterligere ved at produksjonen av ny hud og utstøtingen av gamle hudceller balanseres. Dette er fordeler som kun oppnås med AHA, og som ikke kan gjenskapes med andre former for kjemisk eller mekanisk peeling. En AHA-behandling fra Exuviance medfører ingen restitusjonstid for huden. Huden kan være lett rødmende og blank etter behandling. 

MCA 35 peeling

Etter høy etterspørsel for medium/sterk peeling kan vi nå tilby hudfornyelse med MCA 35 peeling. Rynker, pigmentering, akne, arr og hudskader forebygges på grunn av at at døde hudceller fjernes ved at peelingen fremmer produksjon av ny hud. Behandlingen er en effektiv, presis og skånsom metode for å fornye huden i ansiktet, hendene eller brystet.

Behandlingen starter med å påføre de aktive ingrediensene på huden noe som kan medføre en sviende eller prikkende følelse under prosedyren. Behandlingen er effektiv og tar cirka 30 minutter.

Peelingen vil fjerne døde hudceller, og avflassing bør derfor forventes den første uken.

For å optimere resultatet anbefales det 4-5 behandlinger med 2-4 ukers intervall. Vi kan anbefale å gjenta omløpet etter et par måneder, avhengig av hudtype, behov og problemområde.

Det er essensielt at solkrem med solfaktor SPF 50 benyttes de 6 første ukene. Alternativt SPF 50 de 3 første ukene, og deretter SPF 30 de 3 neste ukene. Vi har et bredt utvalg av beroligende, revitaliserende, produkter og kremer med SPF som våre dyktige terapeuter kan anbefale etter behandlingen.

Kjemisk peeling vil reparere og fornye huden da virkestoffene i MCA vil frembringe en kontrollert skade som stimulerer ny frisk hud. Den kraftfulle MCA peeling kan fremme fasthet, elastisitet, glød, jevn hud og tekstur. Vi er nøye på å tilpasse medisinsk kjemisk peeling og behandlingen vil tilpasses dine unike behov som for eksempel hudtype, problemområde, hudtykkelse og livsstil. Noe som indikerer at resultatet utover dette vil avhenge av hvordan vi har tilpasset behandlingen med hva du ønsker å oppnå.

MeLine - Behandling av hyperpigmentering

Hudserien MeLine var først ut med behandling av alle typer pigmentering!

Serien inkluderer produkter for ansikt og kropp, med hensyn til både lyse og mørke hudtyper. 
MeLine kan vise til meget gode resultater på:

  • Pigmentflekker

  • Post-inflammatorisk hyperpigmentering

  • Aldersflekker

  • Melasma

Serien skal redusere synlig hyperpigmentering med 90-95% innen 60-90 dager. I tillegg til optimal behandling av pigmentflekker hjelper serien mot akne, linjer og mørke ringer rundt øynene. 
Etter lang erfaring og kompetanse kan de trygt kalle seg selv eksperter innen behandling av hyperpigmentering. 

Neostrata

NeoStratas hudpleiesystem er laget spesielt for å dekke behovene til deg som vil utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleiesystem. NeoStratas unike patenterte teknologier hjelper huden din å fornye seg selv. Fokuset ligger i å forbedre hudkvaliteten ved å gjenopprette hudens balanse samtidig som det gir synlige resultater. NeoStratas behandlinger inngår hovedsakling to syrer; AHA og PHA. Disse har som mål å behandle flere hudproblemer samtidig. I tillegg til å behandle bla. akne, rynker/linjer og pigmentflekker får huden naturlig glød. 

 

Behandlingen starter med en dypgående rens. Selve peelingsprosessen består av en glykosyrepensling, deretter tilføres huden et tilpasset serum. Hele behandlingen avsluttes med å tilføre huden din en tilpasset fuktighetskrem.

 

Dette er en effektiv behandling som i løpet av kort tid gir synlige resultater, samtidig som huden vil oppnå en fin og naturlig glød.

Retin-oil Peel

En profesjonell kjemisk peeling med retinol, vitamin E og salisyre. Retinoider tas opp i cellene og virkestoffet går i kjernen av hudcellene. Hensikten er å bekjempe fet hud enten det er en ung aknepreget hudtype eller en eldre hudtype som er utsatt for store porer og hudormer. Noen av fordelene ved denne behandlingen er minimal hudskade, kort helingstid og lav sannsynlighet for komplikasjoner. 

 

Ingrediensene har en rekke effektive hudfordeler. Retinol kombinert med salisyre gir en sterk antiseptisk virkning med rensende egenskaper. Den får porene til å trekke seg sammen og normaliserer talgkjertlenes funksjoner. Det kan trygt sies at denne behandlingen passer godt for den fete hudtypen så vel som for den modne hudtypen med biologisk aldring.

Spot eraser

Spot Eraser har blitt utviklet for å behandle hudflekker som kan ha blitt forårsaket av genetisk opphav, men også flekker som acnearr, pigmentflekker, aldersflekker, solskader, fregner og diverse. Behandlingen utføres av legen eller annet helsepersonell, og kan anvendes på ansikt, hals, hender og bryst.

Spot Eraser virker blekende og vil jevne ut hudtonen. Den inneholder konsentrerte syrer som går dypt i huden og gir vedvarende effekter. 

Spot Eraser inneholder blant annet:

- Retinol som øker kollagenproduksjonen og gir huden mer elastitet
- Azelainsyre som reduserer pigmentering

- Mandelsyre som har eksfolierende egenskaper

- Lipoicsyre som glatter ut linjer og rynker

TC plus

Tc Plus er en av markedets nyeste og mest effektive peelinger. Den er laget av tre effektive syrer som simulerer og aktiverer hudens indre lag. Resultatet blir en jevnere og strammere hudoverflate. Mandelsyren virker antibakteriellt og taglhemmende. Den er effektiv mot pigmentflekker, porer og akne. Selv om den er sterk kan den brukes på sensitiv og rosaceahud. Kojicsyren har en blekende effekt på ujevnheter, hyperpigmentering og mørke ringer.

Tc Pluss er en behandling som gir langvarig effekt. Syren går dypt i hudlaget. Tc Pluss behandler flere problemer samtidig, og er godt egnet for de fleste hudtyper. Behandling virker forebyggende mot:

- Rynker og linjer
- Akne og store porer

- Hyperpigmentering og mørke ringer

- Solskadet hud

- Rød og sensitiv hud

ZO - by zein obagi

ZO Skinn Health/Medical er et avansert og unikt hudpleieprogram som anvender aktive og konsentrerte ingredienser for å gi fastere og friskere hud. Grunnleggeren Dr Obagi har mange års erfaring med medisinsk hudpleie. Ved utviklingen av ZO Obagi ble målet ved å vekke hudcellene faktisk oppnådd. Ved bruk av Retinol/A-vitaminsyre oppnår huden anti-aging fordeler. Retinolsyre er et av de få medisinske ingrediensene som er bevist å minimere alderstegn. Vi tilbyr blant annet Skin Health, en signaturbehandling som kombinerer ZO Stimulator Peel sammen med en dyprensende behandling. Denne behandlingen fjerner døde hudceller, reduserer talg, tilstoppede porer, forbedrer huden for evt. utklemming, reduserer rødhet og irritert hud. Behandlingen demper mørke flekker, linjer og rynker. Resultatet blir en klar, myk og sunnere hud. Denne ansiktsbehandlingen kan kombineres med LED-lys (rødt lys) som også reduserer rynker, gir sunnere hudfarge og naturlig glød. ZO Obagi tilbyr et intensivt behandlingsprogram som vil være en nødvendighet for å forebygge aldringsprosessen.

Peeling,ansiktsbehandling
bottom of page