top of page

Konseptet

 

Klinikk Vital er et helhetlig medisinsk kompetansesenter innen moderne hudteknologi og helse. Vi kombinerer tradisjonelle hudpleiebehandlinger med avansert hudterapi og medisinsk hudpleiebehandling.

Hos oss får du informasjon og veiledning om hudpleie, og hvilken behandling som passer

akkurat for din unike hud. Basert på dine ønsker og behov utarbeider vi et behandlingsprogram som er skreddersydd for deg og din hudtilstand. Vårt personale består av erfarne leger, sykepleiere og hudterapeuter – alle med solid kompetanse og lang erfaring innenfor sitt fagfelt, for å sikre deg trygghet og kvalitet i hver eneste behandling. Klinikk Vital verdsetter det naturlige menneske og dette viser seg i våre resultater. Vi tror på å fremheve din naturlige skjønnhet, så du kan fremstå som den beste utgave av deg selv.

Vår lege har mange års erfaring innenfor et bredt spekter av behandlinger. Blant annet Mikornåling som er med på å danne og øke tilveksten av kollagen fibre i huden, noe som resulterer i redusering av arr, rynker, porer, akne osv.

Føler du deg sliten og trøtt? Ved utførelse av ulike vitamitaminbaserte injeksjoner vil dette forebygge utmattelse. Vi har tidligere erfart gode resultater. Et besøk hos Klinikk Vital er en er en annerledes opplevelse. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi deg det lille ekstra. 

Klinikk Vital tilbyr et eksklusivt medlemskap der vi tilbyr løpende fordeler.

Våre verdier

 

Troverdighet 

Vårt dyktige team av kvalifiserte leger, terapauter og behandlere gir deg en trygg og kvalitetssikret behandling.

Vitalitet

Livsglede, optimisme og indre skjønnhet. 

Kvalitet 

Gode behandlinger som gir deg effektive resultater.

Hudklinikk-laser
Hudklinikk-laser
bottom of page