top of page
NASSIFMD_Dermaceuticals_prod.info_NO_x2_

Pure hydration gentle rens

" Renser, Beroliger og Hydrerer !"

Vår Pure Hydration Gentle Cleanser, er beriket med pH-balansert Matcha Grønn Te, antioksidant-rik botanisk ingrediens  som virker antiinflammatorisk for å  berolige huden.  Inneholder  C-vitamin  - antioksidanten som hjelper til å bekjempe
frie radikaler.
Etterlater huden fuktig og ungdommelig. Antibakteriell og Antimikrobiell

Nøkkel ingredienser:
Matcha Grønn Te, Vitamin C, Squalane

Slik gjør du - Morgen & Kveld:
Påføres på fuktig hud. Masser forsiktig på ansikt og hals med sirkulære bevegelser. Skyll godt med kroppstemperert vann.

PURE HYDRATION GENTEL RENS.jpg

Dawn to dusk Exfoliate & Cleanse

 

" En mild og skånsom rens for morgen & kveld med rens og eksfolierende virkning"

 

En rens med dobbel virkning, renser og eksfolierer og skånsom nok til å bruke morgen og kveld. Kombinasjonen av fytinsyre med eksfolierende partikler fra frøene fra den bærekraftige, ecuadorianske
elfenbenspalmen, vil skånsomt rense urenhetene uten å tørke og strippe huden for fuktighet.
Skånsom nok til daglig bruk, både morgen og kveld, for hele familien!
Nøkkel ingredienser:
Phytic Acid, Frø fra Ecuadoriansk palmetre, Betaine, Jojoba Esters
Slik gjør du - Morgen & Kveld:
Påføres på fuktig hud. Masser forsiktig på ansikt med
sirkulære bevegelser til rensen skummer. Skyll godt med
kroppstemperert vann.

EXFOLITE&CLEANSE.jpg

Detox pads / Complexion Perfecting Pads

"Effektive Detox Rensepads med Salisylsyre + Elasta-Derm og Synetol A for ansikt

NASSIFMD Detox Pads brukes i de daglig hudpleierutinene morgen og kveld.
NASSIFMD sin egen cocktail blanding av fruktekstrakter, eksfolierer forsiktig, tørker bort giftstoffer, reduserer kviser, reduserer synlig porestørrelse og gir en jevnere hudtone over tid. Antioksidant, antiinflammatorisk, antibakteriell og soppdrepende egenskaper.
Alkoholfri, stripper ikke huden for fukt, men beskytter hudens fuktighet.
Nøkkel ingredienser:
Allantoin, Elasta-Derm C Complex, Glycolic Acid, Lactic Acid, Salicylic Acid, Syntenol A,

Slik gjør du: Morgen & Kveld
Tørk forsiktig med en pad om morgenen og kvelden for å forbedre hudens hudtekstur og hudtone. Ikke skyll av. Unngå øvre og nedre øyelokk. En kriblende følelse kan oppstå. Dette er normalt.

*Sytenol® A  gjør den samme reverserende jobben i huden vår slik som retinol, men uten de negative sidene som sensitivitet, rødhet og flassing. Den kan brukes om sommeren og den kan brukes på sensitiv hud.

DETOX PADS (2).jpg
DETOX PADS (3).jpg

Skin perfecting dual action body scrub

“Kroppen vår trenger rens og eksfoliering også!”

NASSIF sin Dual Action Body Scrub kombinerer fordelene med glykolsyre og frø fra det økologisk ecuadorianske  elfenbenspalmetreet (Phytelephas Aequatoralis) fra bærekraftig regnskog.   En perfekt kombinasjon som hjelper til med å eksfoliere døde hudceller og få frem de friske og nye hudcellene, slik at huden blir sunn og frisk med ny glød og ungdommelig utseende.
Nøkkel ingredienser:
Glycolic Acid, Ectoin, Vitamin C (Ethyl Ascorbic Acid), Vitamin E

Slik gjør du - Morgen:
Påføres på fuktig hud. Påfør en sjenerøs mengde og masser forsiktig inn for å rense og eksfoliere huden ved hjelp av sirkulære bevegelser. Skyll godt med kroppstemperert vann.
Bruk deretter Dr. Nassif’s Hydroscreen Souffle/Serum eller Crepe Inhibitor (selges separat) eller din favorittfuktighetskrem!

SKIN PERFECTING DUAL ACTION BODY SCRUB.j

Hydra- screen hydration serum

"Hydrering/Fuktighet er nøkkelen til sunn og yngre hud, i alle aldre!"

Et serum med avansert teknologi som gir umiddelbar intens fuktighet til huden, fremmer kollagenproduksjon og reduserer utseendet på fine linjer og rynker.
Påføres på ansiktet og kroppen for et mykt og ungdommelig utseende! Absorberes på kort tid til en myk matt overflate. Perfekt som det siste trinnet i dine hudpleierutiner morgen og kveld for å forsegle fuktigheten i huden din. Du vil også elske gløden den gir!
Nøkkel ingredienser:
Ceramosides HP, Hyaluronic Filling Spheres, Lipochroman, Retinol Molecular Film Fluid, *Sytenol A, Vitamin E

Slik gjør du: Morgen & Kveld
Påføres på ren hud etter bruk av NASSIFMD Rens. 2-3 dråper påføres på ansikt, hals og décolleté, etter bruk av NASSIFMD Rens. Kan også påføres som siste trinnet i dine hudpleierutiner morgen og kveld for å forsegle fuktigheten i huden din.
*Sytenol® A  gjør den samme reverserende jobben i huden vår slik som retinol, men uten de negative sidene som sensitivitet, rødhet og flassing. Den kan brukes om sommeren og den kan brukes på sensitiv hud.

HYDRA-SCREEN HYDRATION SERUM (2).jpg
HYDRA-SCREEN HYDRATION SERUM (3).jpg
NASSIFMD_Dermaceuticals_prod.info_NO_x2_

Daily revitalizing serum

 

“Du kan aldri ha for mange antioksidanter i hudpleierutinene dine!”

Et kraftig, men lett og oljefritt serum for alle som ønsker å forhindre tegn på for tidlig aldring eller beskytte mot ytterligere aldring av huden.
Serumet er infundert med Dr. Nassifs 4X Anti- Oxidant Complex og andre viktige ingredienser som jobber sammen for å hydrere, beskytte, berolige, revitalisere og gi huden en lysere jevnere hudtone. I tillegg hjelper dette serumet til med å forbedre og forhindre akselererte aldringstegn, inkludert utseendet av fine linjer og rynker.
Nøkkel ingredienser:
Allantoin, Ceramosides HP, Crodarom AEF, Ectoin, Ethyl Ascorbic Acid, Gulf Stream Sea Water, Hyaluronic Acid, Lipochroman, Niacinamide, Sepitonic M3
Slik gjør du - Morgen:
Påføres daglig etter rens med NASSIFMD Rens og Detox Pads. Påfør deretter Dermaflect Smart Day Cream og avslutt med Hydro-Screen. Kan også brukes alene eller sammen med dine daglige hudpleierutiner.

DAILY REVITALIZING SERUM.jpg

Dermaflect smart day cream

"Bruk solens kraft for å beskytte og forbedre huden din!"

Denne blandingen fra NASSIFMD akselererer og støtter hudens evne til å bekjempe og reparere miljøskader, forurensende stoffer og skadelige kjemikalier gjennom et patentert tilførselssystem kjent som SmartVector UVCE®.
SmartVector UV-CE frigjør også mikrokapsler som inneholder vitamin C og E i huden, og reduserer synligheten av fine linjer og rynker samtidig som den beskytter deg mot UV og tilfører fuktighet til huden.
Nøkkel ingredienser:
Advanced Moisture Complex , Ectoin, Ethyl Ascorbic Acid, Hyasol BT, Red Tourmaline, RonaFlair LDP White , Smartvector UV-CE , Sytenol A
Slik gjør du - Morgen:
Påføres på ren hud etter bruk av NASSIFMD Rens. Påføres sammen med vårt 4x Antioxidant Revitalizing Serum og avslutt med Hydro-Screen Serum for best anti-aging resultat.

DERMAFLECT SMART DAY CREAM.jpg

Nightly restorative serum

“Våkn opp til en uthvilt hud med ny glød!”

NASSIFMD sin egenutviklet blanding av antioksidanter og andre viktige ingredienser vil fungere mens du sover, for å redusere utseendet på mørke ringer. Den vil bidra til å gi huden en lysere og jevnere hudtone, generell fuktighet, glatte og gjenopprette utseendet på sliten hud!
Den lette, oljefrie blanding absorberes raskt for å gi øyeblikkelig og langvarig fuktighet i huden. Huden ser mer levende ut med et uthvilt, forynget utseende.
Nøkkel ingredienser:
ProdiziaTM, Aesthigel, Bakuchiol, Melatonin, BV-OSC & Hyaluronic Acid

Slik gjør du - Morgen & Kveld:
Påføres på kvelden etter rens med NASSIFMD Rens og Detox Pads og avslutt med Hydro-Screen. Påføres på ren hud om morgenen før DERMAFLECT SMART DAY CREAM. Kan også brukes alene eller sammen med dine daglige hudpleierutiner.

NIGHTLY RESTORATIVE SERUM.jpg

Pure hydration rejuvenating night cream

“Foryng huden mens du sover!”

Pure Hydration Rejuvenating Night Cream benytter et innovativt ingredienskompleks for hydrering med antioksidanter og et stabilt vitamin C for å gi huden vitalitet om natten. Hjelper huden til å fremstå glattere og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Den gir også en lysere og jevnere hudtone og et generelt mer ungdommelig utseende.
Nøkkel ingredienser:
H2OBioEV®, (Galactoarabinan), Vitamin C, BV-OSC®, ViaPure® Poria

Slik gjør du - Kveld:
Påføres på kvelden etter rens med NASSIFMD Rens og Detox Pads og avslutt med Hydro-Screen.

PURE HYDRATION REJUVENATING NIGHT CREAM.

Night therapy serum

"Vi tar betydningen av Beauty Sleep til et helt nytt nivå!"

En Anti-Aging blanding som fungerer effektivt når du sover. Det er et konsentrert serum formulert med fruktekstrakter inkludert vannmelonskall og retinol med innkapslet leveringssystem som gir mer effekt og er mindre irriterende for huden; reduserer synlig ujevn hudtone, fine linjer og rynker, og forbedrer fasthet og elastisitet, noe som gir huden et mer ungdommelig utseende.
Nøkkel ingredienser:
Allantoin, Aquaxyl, Elasta-derm C Complex, Hyaluronic Acid, Innumax Retinol , Vitamin E
Slik gjør du - Kveld:
Påføres på ren hud etter bruk av NASSIFMD Rens. Bruk deretter vår bestselger Hydro-Screen Serum for best anti- aging resultat.

NIGHT THERAPY SERUM.jpg

Deco-eco lift neck firming complex

“Ungdommenskilden for hals og Décolleté! ”

Vår nyeste blanding hjelper for slapp hud på hals og décolleté. Tørrhet, fine linjer og rynker minimeres og slap hud på hals blir fastere og løftet som et resultat av de dype fuktighetsegenskapene til vår egen formel. Over tid vil hals og décolleté fremstå jevnere og yngre.
Nøkkel ingredienser:
Allantoin, Aquaxyl, DMAE, Elasta-derm C Complex, Hyaluronic Acid, Niacinamide, Renovage, Vitamin E

Slik gjør du - Morgen & Kveld:
Påføres på ren hud etter Pure Hydration Gentle Rens om morgenen og kvelden for å oppnå optimale resultater. Masser forsiktig inn i huden på hals og dekolleté.

DECO-LIFT NECK FIRMING COMPLEX.jpg

Overnight illuminating masque

“Unn deg denne multi-tasking spa-skjønnhetsbehandling mens du sover! En helt ny vri på Tornerosesøvn! ”

Påfør før sengetid som det siste trinnet i skjønnhetspleien din og våkn opp om morgenen med hud som ser uthvilt, myk, glatt og med ny glød!
Hjelper med å optimalisere fuktighet, lyser utseendet på ujevn hudtone og hjelper huden til å se jevnere og fastere ut.
Nøkkel ingredienser:
Azelaic Acid,, Elasta-derm C Complex, Hyaluronic Acid, Lactic Acid, Synovea HR , Vitamin E

Slik gjør du - Kveld:
Påføres på ren hud etter Pure Hydration Gentle Rens om kvelden. Bruk ønsket mengde på ansikt og hals  og la den ligge på over natten. Bruk 2-3 ganger i uken. Kan også brukes etter behov som en 10 minutters "energimaske".

OVERNIGHT ILLUMINATING MASQUE.jpg

3HA micro- needle targeted wrinkle strips

“Inspired by Dr. Nassif's Medical Spa clients”

Disse avanserte stripsene er innebygd med små "mikronåler" og 3 molekylvekt hyaluronsyrer, Bakuchiol og peptider som absorberes direkte i ansiktsrynker.
3HA-stripsene er designet for å passe på overleppe, kråketær eller andre områder i ansiktet. Resultatet er at rynkene ser mykere ut og huden virker hydrert og mer smidig.
Det anbefales å påføre stripsene etter Dr. Nassif's Nightly Restorative 4X Antioxidant Serum (selges separat) som tilfører en fuktighetsboost og antioksidanter.
Nøkkel ingredienser:
Hyaluronic Acid, Peptides, Bakuchiol

Slik gjør du: Se produkt detaljer og video for bruk.

3HA MICRO-NEEDLE TARGETED WRINKLE STRIPS

Øye Serum

“Slitne øyne? Prøv denne!”

Denne avanserte blandingen er infundert med peptider som reduserer oppblåste øyeposer, øke kollagenproduksjonen, forbedre elastisiteten og øke hudens fuktighet. Vil bidra til å forbedre utseendet på mørke ringer, kapillærer, hevelser og hudfarge i det plagsomme og følsomme området under øynene.
En flott under øye primer også!
Nøkkel ingredienser:
Allantoin, Bresderm, Caffeine, Eyeseryl Solution B, Hyaluronic Acid, Liftonin-Xpress, Pinoxide, Vitamin E

Slik gjør du: Påfør forsiktig en liten mengde med fingertuppene under øyeområdet morgen og kveld.

 

*Eyeseryl® er et Terapeptide er et peptid som fremmer lymfesirkulasjon. Når sirkulasjonen forbedres, begynner stillestående vannakkumulering å strømme og redusere hevelse.

Øye Serum

Peri- orbital eye complex

“Kråketær og fine linjer i øyeområdet? ”
Denne egenutviklede blandingen infundert med vitamin C og antioksidantrik Sveitsisk Ice Wine, er en øye-skjønnhetsbehandling som er utviklet for å minimere de synlige tegn på aldrende hud rundt øyeområdet. Denne avanserte formelen reduserer utseendet på kråketær på få minutter, noe som resulterer i midlertidig glattere, lysere og fastere hud.

Nøkkel ingredienser:
Bresderm, Elasta-derm C Complex, Ethyl Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Squalane, Vin Uplift, Vitamin E

Slik gjør du - Morgen & Kveld:
Påfør forsiktig en liten mengde med fingertuppene under og rundt øyeområdet morgen og kveld.

PERI-ORBITAL EYE COMPLEX.jpg

Hydro-screen for lips

“Fuktboost, Plump & Volum og Glød for leppene !”

Dr. Nassif kombinerer fordelene med hyaluronsyre og ceramider fra sitt bestselgende Hydro-Screen™ Hydrating Serum med Volulip™, et planteekstrakt som er kjent for å umiddelbart hydrere og fylle leppene, og Jojoba Glaze®, en overlegent mykgjørende ingrediens som hydrerer leppene og gir glød. Leppene vil umiddelbart virke fyldigere og føles jevnere. Ceramider og hyaluronsyre hjelper til med å lindre leppelinjer, tørrhet og rynker.
Nøkkel ingredienser:
Hyaluronic Acid, Jojoba Glaze, SK-Influx V MB, Vitamin E, Volulip™

Slik gjør du: Påfør på leppene for å hydrere og volumisere/plumpe. Kan brukes alene eller over leppefarge. Det kan være en innledende prikking i leppene etter påføring. Dette er normalt og vil avta.

*Volulip ™ er et aktivt stoff som inneholder et planteekstrakt og et naturlig modifisert matrikin-mimetisk peptid til fyldige lepper ved hyaluronsyresyntese. Ceramider er lipider(oljer) som er naturlige i huden som bidrar til å opprettholde hudens optimale fuktnivåer, slik at hudens overflate holdes jevn og myk. Uten ceramider kan huden bli tørr og irritert.

HYDRO-SCREEN® FOR LIPS.jpg
18.jpg
181.jpg
181.jpg

3HA hydrating spray

“Som et stort glass vann for huden din, når som helst, hvor som helst!”

Denne fuktighetssprayen kan brukes under sminke som en primer og som en "hud- oppfrisker" hele dagen.
Bruk over sminke eller på bar hud. Inneholder 3 forskjellige hyaluronsyrer med ulike molekylvekter for å optimalisere hydrering og berolige huden. Hjelper også midlertidig med å redusere utseendet på hud-puffiness, mørke ringer under øynene, fine linjer og rynker.
Nøkkel ingredienser:
CM Glucan, Genencare OSMS, Hyaluronic Acid, Reversalys 30

Slik gjør du - Hele Dagen:
Spray på ansiktet og kroppen etter behov for å forfriske og hydrere huden.

3HA HYDRATING SPRAY.jpg

Hydro- screen souffle

“Øyeblikkelig hydrering!”

Etter suksessen til Dr. Nassif Hydro-Screen® Hydration Serum, har vi laget denne herlige Soufflen, en mild, vannbasert, lett og fuktighetsgivende krem. Den gir umiddelbar fuktighet for å optimalisere hudens fuktighetsbalanse. Den hjelper også å øke hudens eget vannreservoar for å holde huden fuktig og hydrert for en mykere, glattere hud med en strålende glød.
Nøkkel ingredienser:
Ceramosides HP, Hyaluronic Acid, Sytenol A, Vitamin E

Slik gjør du - Morgen:
Påfør daglig på ren, tørr hud. Avslutt med å bruke Hydro-Screen Serum for å oppnå maksimal Anti-Aging effekt.

HYDRO-SCREEN® SOUFFLE.jpg

CREPE INHIBITOR Triple Action Body Butter

“Tørr, dehydrert, crepe-lignende hud, som kan forekomme i alle aldre!”

En banebrytende formel for kroppen som kombinerer Dr. Nassif sin egenutviklet   blanding av tre kraftige ingredienser som hjelper til med å re-hydrere/fukte, reparere og forynge huden din. Dette "kropps-smøret" vil bidra til å umiddelbart redusere utseendet på tørr og dehydrert hud, samtidig som det gir langvarig fuktighet og hjelper til å  redusere cellenes aldringsprosess. Resultatet er hydrert, sunnere, glattere og mer smidig hud.
Nøkkel ingredienser:
CAllantoin, AquaxylTM Glycoin®, RenovageTM, RonaFlair Gold

Slik gjør du - Morgen & Kveld:
For å oppnå optimale resultater, påfør en sjenerøs mengde på tørr, dehydrert og synlig crepete hud på kroppen.

CREPE INHIBITOR Triple Action Body Butte
CREPE INHIBITOR Triple Action Body Butte

Eczema Cream - Soothing Skin Treatment Cream with 1% Colloidal Oatmeal

 

"for å lindre eksem, hudirritasjoner eller etterbehandle hud!"

Dr. Nassifs unike blanding av 1% kolloidalt havremel, Allantoin, Burdock Root og Bearberry ekstrakter, og antioksidanter vil bidra til å fukte, mykgjøre, lindre skjellende, flassende og kløende tørr hud assosiert med eksem og andre lignende hudirritasjoner. Kan også brukes etterbehandling for å roe og pleie huden.
Nøkkel ingredienser:
Colloidal Oatmeal, Allantoin, Burdock Root, Bearberry Extract, Antioxidants

Slik gjør du:
Påfør krem på eksemutsatte områder, tørr, kløende hud eller sensitiv hud eller andre områder etter behov. Kan brukes på kropp, ansikt og hender.

Eczema Cream.jpg

Quickfix face & neck lift peel off masque

“Yngre hud på bare 30 minutter!”

Quickfix Face and Neck Lift™ er en kraftig blanding av AHA’s / BHA’s, Retinol og Willow Bark, utviklet for å stramme og løfte huden midlertidig.  Huden din vil også få en jevnere hudtekstur   og et yngre utseende.
Dr. Nassifs egenutviklede NSP Technology™ kombinerer gunstige fruktsyrer og Retinol for å eksfoliere, stramme og gi huden en jevnere hudtone. Den inneholder også en perfekt balansert cocktail av beroligende aktive ingredienser for å opprettholder hudens fuktighet.
Nøkkel ingredienser:
Dr. Nassif's NSP TechnologyTM is a proprietary complex of Niacinamide, Silymarin (Milk Thistle) and Phosphatidyl Choline, Antioxidants, AHA/BHA’s, Willow bark Extract
Slik gjør du:
Rengjør huden grundig med varmt vann og NASSIFMD ansiktsrens for å fjerne sminke, smuss og olje.
Ikke bruk fuktighetskrem.
Bruk fingertuppene til å påføre masken i en tynt og jevnt lag i ansiktet. Unngå øyeområdet.
La masken tørke helt (30 til 40 minutter) uten uttrykk i ansiktet.
Når den er tørr, fjern den ved å løfte kantene og trekke den av
i seksjoner. Hvis det gjenstår et stykke av masken, fjern den med en våt vaskeklut

QUICKFIX FACE & NECK LIFT PEEL OFF MASQU

Instant uplift masque skin tightener & smoother

 

“Trenger du en øyeblikkelig og midlertidig ansiktsløftning?”

En hudstrammende behandling for ansikt og hals som gir øyeblikkelige og langsiktige resultater. I løpet av få minutter vil huden din se og føles strammere og fastere. Huden din får en jevnere tekstur og reduserer utseendet på fine linjer og rynker for et mer ungdommelig utseende. Gjør huden perfekt for glatt og feilfri påføring av sminke.
Nøkkel ingredienser:
Caffeine, Liftonin-Xpress, Neodermyl, Silicate Complex

Slik gjør du:
1.    Rist godt før påføring.
2.    Påføres på ren og tørr hud
3.    Påfør et tynt lag på ansikt, hals og hender etter behov.
4.    Prøv å holde deg uten uttrykk i ansiktet, mens masken setter seg, omtrent 3-4 minutter.
5.    Skyll godt med kalt vann flere 3-4 ganger.
6.    Tapp på huden med en våt fingertupp for å fjerne eventuelle synlige overflødige rester på huden.
7.    Klapp forsiktig (ikke gni) huden din tørr.
8.    Fortsett deretter med dine daglige hudpleierutiner.

INSTANT UPLIFT MASQUE SKIN TIGHTENER & S

Quickfix wrinkle reduing serum

“Ser du trøtt ut eller mindre ungdommelig ut !”

Dette ikke-irriterende, egen utviklede ph-balanserte ingrediens-komplekset fra Dr. Nassif vil stramme huden raskt og midlertidig, og redusere utseendet på linjer, rynker og kråkeføtter samtidig som det gir huden fuktighet.
Ferskenfarget formel hjelper til med å lyse utseendet på huden - spesielt under øyet.
Nøkkel ingredienser:
Biopolymer SA-N, Ectoin, Glycoin, Hyaluronic Acid, Silicate Complex


Slik gjør du: Påføres på ren hud etter rens Dr. Nassif Rens - Påfør et tynt lag på utsatte områder. Kan brukes under eller over sminke.
 

NASSIFMD_Dermaceuticals_prod.info_NO_x2_
QUICKFIX WRINKLE REDUCING SERUM.jpg
bottom of page