Mesoterapi

Mesoterapi er en behandling som resulterer i hudforbedring ved å forebygge rynker, arr, pigmenter og uelastisk hud. Behandlingen innebærer injisering av mikroskopiske mengder av naturlige mineraler, vitaminer, homopatiske midler og legemidler. 

Mesoterapi anvendes ofte i ansiktet, men behandlingen kan også brukes for å forebygge aldringstegn, overflødig hud og celulitter. Andre områder omhandles ofte som halsen, håndryggen og innersiden av armer og ben. 

Mesoterapi har vist seg å gi en revitaliserende og god effekt ved: 

 

  • Hudoppstramming

  • Hydrering

  • Minimering av linjer og rynker

  • Forebygging av Celulitter

  • Pigmentering og solskader

 

Mesoterapi med Deepest

Deepest er form for mesoterapi som blant annet inneholder vitamin C og B3. Behandlingen resulterer i dyp hydrering og revitalisering av huden. Injeksjonene består av antioksidanter, hyaluronsyre, aminosyrer og vitaminer. Gjennom behandlingen gjenvinnes hudens glød, samtidig som den strammer opp huden. Dette resulterer i at huden får en yngre og friskere fremtoning.     

 

Cellufit 

Cellufit er en form for mesoterpi som resulterer i minimering av Celulitter. Injiseringene vil minimere synlige cellulitter. Ingrediensene er blant annet koffein, kreatin, artisjokk ekstrakt, eføy og åkersnelle.

 
Phospholight

Phospholight er en form for mesoterapi som reduserer lokalt fett der det injiseres inn. Små områder har optimal effekt, som f.eks. under haken, armer og overflødig fett på kroppen. Ingrediensene inneholder blant annet Sodium salt som bidrar til å oppløse fettet, og Phosphatidylcholine som reduserer og konverterer fettet permanent.

 

Disse ulike formene for mesoterapi behandles meget individuellt. Vi anbefaler derfor en kostnadsfri konsultasjon hos vår lege, Shaghayegh Pouremamali, for nærmere informasjon angående behandlingen og pris.