top of page

Mesoterapi

Mesoterapi er en medisinsk behandling som resulterer i hudforbedring ved å forebygge rynker, arr, pigmenter og uelastisk hud. Behandlingen innebærer injisering av mikroskopiske mengder av naturlige mineraler, vitaminer, homeopatiske midler og legemidler. 

Mesoterapi anvendes ofte i ansiktet, men behandlingen kan også brukes til å forebygge aldringstegn, overflødig hud og cellulitter. Behandlingen anvendes også på hals, håndrygg og innersiden av armer og lår. 

Mesoterapi har vist seg å gi en revitaliserende og god effekt ved: 

•    Hudoppstramming

•    Hydrering

•    Minimering av linjer og rynker

•    Forebygging av Cellulitter

•    Pigmentering og solskader

 

Vi tilbyr flere behandlinger og varianter av Mesoterapi, avhengig av hva du ønsker å oppnå. Du vil finne informasjon om de ulike behandlingene nedenfor. Vi anbefaler en konsultasjon hos vår lege for nærmere informasjon angående behandlinger og pris. 

 

Før behandlingen

Vi prioriterer dine ønsker og behov, og tilbyr derfor en kostnadsfri konsultasjon første gang. Her vil vi tilpasse et behandlingsforløp skreddersydd til deg, samt besvare på spørsmål du måtte ha. Unngå soling i cirka to uker før behandlingen. Ved bruk av medisiner ber vi deg om å informere vår lege om dette. 

 

Etter behandlingen

Effekten av behandlingen kommer etter 1-2 uker, men det kan avhenge av hudtype. Rød og øm hud er normalt de første dagene, og det kan oppstå hevelse og blåmerker. Dette kan dekkes med mineralsminke. De første 24 timene fraråder vi fysisk aktivitet. Huden blir mindre irritert for hver dag og du vil kunne oppta normale aktiviteter kort tid etter behandlingen. Ved opphold i solen er det meget viktig å bruke høy solfaktor. 

Mesoterapi ansikt

Ved påføring av Mesoterapi i ansiktet vil huden øke kollagenproduksjonen, noe som resulterer i en hudfornyelse. Injeksjonene inneholder blant annet Vitamin C og B3. Hovedmålet med behandlingen er dyp hydrering, og forebygging av linjer og rynker. Injeksjonene består av antioksidanter, hyaluronsyre, aminosyrer og vitaminer. Kombinasjonen av injiseringen/små stikk og næringsstoffene vil fremskynde kollagensyntesen, noe vi med andre ord betegner som hudfornyelse. 

Gjennom behandlingen gjenvinnes hudens glød, samtidig som den strammer opp huden. Dette resulterer i at huden får en yngre og friskere fremtoning. 

Det anbefales å utføre Mesoterapi gjentatte ganger etter legens anbefaling.

Mesoterapi fettfjerning

 

Mesoterapi basert på enzymer, koffein, naturlige ekstrakter og blant annet L-karnitin vil sammen redusere fett og cellulitter. Behandlingen vil aktivere lipolyse, drenere og forme huden. Koffein kombinert med enzymer virker fettforbrennende, mens L-karnitin og taurin stimulerer stoffskiftet til å brenne de frigjorte triglyseridene til energi. Koffein har også en interessant antiinflammatorisk effekt for smertefulle legger/ben.
Denne formen for Mesoterapi bidrar til å eliminere de akkumulerte væskene som er i fettvevet. Behandlingen vil resultere i:

•    Reduksjon av cellulitter
•    Oppstrammende effekt
•    Reduserer smerte i legger og vannretensjon
•    Bekjemper fettopphopninger ved å aktivere lipolyse
•    Forsterker blodkarene og mikrosirkulasjonen

 

Mesoterapi øyne

 

En komplett behandling som er ment for å opprettholde en fast og lysnet øyekontur. Mesote-rapi rundt øyet virker effektivt mot rynker, poser under øyne, tap av fasthet og mørke ringer. Øyekonturen er et følsomt og problematisk område, men ved bruk av Mesoterapi rundt øyet vil utfordringene som poser og mørke sirkler under øyne reduseres. 

Behandlingen består blant annet av peptider og hyaluronsyre som forsterker hudens fasthet, øker fuktigheten i huden og reduserer rynker. Ved slapp hud og tørrhet rundt øynene vil behandlingen også være svært effektiv. Ingrediensene vil kjempe mot ødemdannende mekanismer, og blant annet forbedre elastisiteten. Behandlingen vil bekjempe de overnevnte problemene, og resultere i en harmonisk og fast øyekontur. Huden vil oppnå en fin og naturlig glød.

Mesoterapi whitening 

 

Ønsker du å lysne noen områder, som blant annet omfatter mørke flekker eller pigmenter? Denne formen for Mesoterapi inneholder ingredienser som har en blekende effekt. Hudbleking er kanskje den vanskeligste indikasjonen innad en behandling, da pigmentering er en kontinuerlig prosess, og produktet må påføres regelmessig. For å oppnå effektive resultater, jobber vi målrettet mot to mekanismer: På melanocyttene for å redusere produksjonen av melanin, og på overfladiske hudlag ved å stimulere hudfornyelsen for å eliminere de overfladiske cellene som er ladet med pigmenter. Etter få applikasjoner lysner hudtonen, og huden vil oppnå imponerende resultater på lang sikt. INDIKASJONER

•    Reduserer pigmenter

•    Forbedrer hudens klarhet og glød

•    Nøytraliserer frie radikaler

•    Gir mykere hud

•    Reduserer mørke flekker og urenheter

 

Mesoterapi hårvekst

 

Håravfall er en kjedelig afære som rammer mange menn og kvinner i løpet av livet. Det blir glissent på toppen, håret blir tynnere og i mange tilfeller forsvinner det helt. Men tenk om noe kunne bremse eller reversere denne uheldige trenden? 

Hårtap, genetisk alopecia og håravfall kan behandles. Vi tilbyr mesoterapi som inneholder næring og injiseres inn i hodebunnen. Ingrediensene forebygger hårtap og vil resultere til simulering, noe som vil frembringe hårvekst. Behandlingen kombineres med tilpassede produkter og Low Level Laser Therapy for optimal effekt, les gjerne om denne behandlingen på vår hjemmeside. 

 

Mikronåling/PRP

 

Ved hjelp av en liten penn med flere små nåler og pasientens blod kan vi effektivt behandle alt fra generelt skadet hud, akne arr, fine linjer, rynker, store porer, slapp hud, ujevn hudfarge og kirurgiske/traumatiske arr. De små nålene skaper mange små mikroskader som stimulerer kroppens eget sårbehandlingssystem. Deretter vil pasientens hud bli påført sitt eget blodplasma/PRP. PRP har vist seg å være et av de mest effektive og naturlige næringskildene en kan ernære huden sin med. Resultatet vil lede til økt produksjon av kollagen og elastin, noe vi i dagligtale benevner som hudfornyelse. Kliniske studier viser at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1000 ganger ved mikronåling. Behandlingen er anerkjent, trygg og brukes populært for anti-aging. 

Før behandlingen

Møt opp på klinikken 1 time før behandlingen. Huden skal være nyrenset. Vi har renseprodukter her, slik at du kan fjerne sminken. Påfør et lag med bedøvelseskrem, som du får tildelt, på det aktuelle behandlingsområdet. I mellomtiden vil legen ta deg med på behandlingsrommet, forklare nærmere hvordan behandlingen fungerer, og ta en blodprøve for å gjøre klart plasmaet. Behandlingen utføres kun på “frisk” hud og må unngås dersom den er solbrent, skadet eller om man er under behandling av medikamenter som kan gjøre huden ekstra ømfintlig.

 

Etter behandlingen

Ettersom huden fornyer seg selv vil den være rød, irritert og flasse de kommende dagene. Dette er en naturlig prosess og man bør ikke benytte seg av kremer med syre eller lignende for å fremskynde prosessen. Huden din er nå svært mottakelig for næringsstoffer du påfører den. Det er lurt å benytte seg av serum eller kremer som fremskynder hudens reparasjonsprosess i samråd med legen. Tilhelingstiden vil være individuell fra person til person, men normal tid er alt fra 3 til 7 dager. I noen tilfeller vil prosessen ta enda lenger. Huden blir mindre irritert for hver dag og du vil kunne oppta normale aktiviteter kort tid etter behandlingen. Som ved alle hudfornyende behandlinger er det meget viktig å bruke høy solfaktor. 

 

Disse ulike formene for mesoterapi behandles meget individuelt. Vi anbefaler derfor en kostnadsfri konsultasjon hos våre leger for nærmere informasjon angående behandlingen og pris.

 

Mesoterapi
Mikronåling,arr,kviser
bottom of page