top of page

Massasje

 

Ansiktsmassasje 30 min.

 

En meget avslappende ansiktsmassasje som tar bort stress og spenninger.

 

Fot massasje 30 min.

 

En fot- og leggmassasje øker blodsirkulasjonen, løser opp stive og ømme muskler og gir økt velvære. Anbefales spesielt hvis
du plages med kalde føtter, ødem (hevelse), smerter og ømhet

i fot og legg. Er du stresset og anspent, vil massasjen virke avslappende og behagelig på hele kroppen.

 

Klassisk aromamassasje 45 min.

 

Beroligende, velgjørende kroppsmassasje med eller uten eteriske eller essensielle oljer. Starter på ryggen og tar deretter for seg hele oppen, steg for steg. Behandlingen etterlater klienten harmonisk, smidig og lett til sinns.

 

Terapeutisk rygg og nakkemassasje 30 min.

Denne massasjen løser opp muskelknuter, mykgjør bindevevet
og øker blodsirkulasjonen. Den er spesialtilpasset for hver
enkelt kunde for å oppnå best mulig resultat.

Klassisk kroppsmassasje. 60 min.

Denne massasjen løser opp muskelknuter, mykgjør bindevevet og øker blodsirkulasjonen. Den er spesialtilpasset for hver enkelt kunde for å oppnå best mulig resultat.

 

Thaimassasje

Thai massasje er en gammel behandlingsmetode som har eksistert i mer enn 2500 år. Thai massasje har et bredt spekter av teknikker og kan inneholde alt fra dyp muskel- og trigger punkts massasje til en mykere og mer behagelig massasje. Massasjen består av forskjellige grep som tøyninger, vridninger, strykninger, trykk/press og knaing, og hensikten med grepene er å frigjøre spenninger. Muskler, ledd og bindevev stimuleres, noe som ofte fører til en større smidighet i bevegelsene. Musklene blir myke og mer elastiske, blod- og lymfesirkulasjon øker og musklenes næringsopptak forbedres.

Massasje
Massasje
bottom of page