top of page

HydraFacial 

HydraFacial er en unik, patentert multifunksjonell hudpleiende/fornyende behandling som kombinerer 3 hovedelementer:

• Peeling - vakuum assistert kjemisk og eksfoliering

• Dyp rengjøring - vakuum assistert og kjemisk ekstraksjon

• Tilførsel - infusjon av hudpleie serum, fuktighet, antioksidanter, etc i dybden.

HydraFacial er den nyeste og mest avanserte non-invasiv teknologi innen hudforbedring. HydraFacial er det eneste hydra-eksfolierings utstyr som - i en enkelt behandling - renser, eksfolierer og tilfører huden fuktighet og beskyttende antioksidanter. Dette bidrar til å gi en umiddelbar vakker og sunn hud, helt uten irritasjon. Behandlingen er svært effektiv til å revitalisere fuktigheten i huden. HydraFacial bruker spesielle serumer og essenser, som på en mild måte tillater sterk dermabrasion (eksfoliering)

 

Det har vist seg klinisk testet at HydraFacial behandlinger reduserer små rynker og linjer, forbedrer tette og forstørrede porer, eliminerer fet eller akne utsatt hud, hyperpigmentering, og fører til en betydelig generell forbedring av hudens kvalitet.

HydraFacial kan brukes som alene eller som del av behandling med IPL, laser, radiofrekvens, Microdermabrasion og Stimulux Led-lys.

 

Den unike teknologien til HydraFacial gir en bærekraftig og synlig forbedring av huden, dette fører igjen til svært mange fornøyde kunder. Mer enn 800 med spa, dermatologiske og kirurgiske klinikker i USA bruker allerede dette systemet. Behandlingen er en kjendisfavoritt og passer svært godt som en "quick-fix" for en glødende hud før viktige eventer og anledninger.

Tørr hud
bottom of page