Økt Hårvekst / Alopecia areata

 

 

Håravfall er en kjedelig afære som rammer de fleste menn i løpet av livet. Også mange kvinner kan oppleve dette problemet. Det blir glissent på toppen, håret blir tynnere og i mange tilfeller forsvinner det helt. Men tenk om noe kunne bremse eller til og med reversere denne uheldige trenden? Med LLLT Low level Laser Therapy kommer redningen for svært mange!

 

 Behandlingen er smertefri og uten ubehag. LLLT er en laser som har en biologisk stimulerende effekt på vev. Nylig har det blitt dokumentert i flere vitenskapelige publikasjoner at laser stimulerer til økt hårvekst. Ca. 90% opplever positivt resultat ved behandling mot arvelig håravfall. Laseren fungerer ved at den stimulerer hårroten, øker cellenes energinivå og øker blodsirkulasjonen til hårsekkene. Hårlaseren er spesielt utviklet for å stoppe og forhindre håravfall. Laseren er testet og godkjent av amerikanske FDA, som tilsvarer Legemiddelverket her i landet.

 

Når hårsekkene åpnes ved hjelp av Low level Laser Therapy, kan tykkere, fyldigere og til og med nytt, hår vokse fram. Behandling med hårlaser virker på både menn og kvinner. Best effekt oppnås i tidlige stadier av håravfall. Effekten av behandlingen blir at håravfallet minsker, og at man ofte slutter helt å miste hårstrå. Videre stimuleres pigmenteringen, slik at håret gjenvinner sin farge, og de tynne hårstråene stimuleres til å bli tykkere. Totalt sett vil hårkvaliteten bedre seg.

 

Behandlingen kombineres ofte med PRP-Dracula for hodebunnen samt spesial produkter som selges av våres leger for optimal effekt. Du vil bli nøye fulgt opp av legen gjennom behandlingen.

 

(mer info kommer, kontakt klinikken i mellomtiden)