Håravfall/ Alopecia areata

LLLT( Low Level Laser Therapy)

Håravfall er en kjedelig afære som rammer de fleste menn i løpet av livet. Også mange kvinner kan oppleve dette problemet. Det blir glissent på toppen, håret blir tynnere og i mange tilfeller forsvinner det helt. Men tenk om noe kunne bremse eller til og med reversere denne uheldige trenden? Med LLLT Low level Laser Therapy kommer redningen for svært mange!

Behandlingen er smertefri og uten ubehag. LLLT er en laser som har en biologisk stimulerende effekt på vev. Nylig har det blitt dokumentert i flere vitenskapelige publikasjoner at laser stimulerer til økt hårvekst. Ca. 90% opplever positivt resultat ved behandling mot arvelig håravfall. Laseren fungerer ved at den stimulerer hårroten, øker cellenes energinivå og øker blodsirkulasjonen til hårsekkene. Hårlaseren er spesielt utviklet for å stoppe og forhindre håravfall. Laseren er testet og godkjent av amerikanske FDA, som tilsvarer Legemiddelverket her i landet..

Når hårsekkene åpnes ved hjelp av Low level Laser Therapy, kan tykkere, fyldigere og til og med nytt, hår vokse fram. Behandling med hårlaser virker på både menn og kvinner. Best effekt oppnås i tidlige stadier av håravfall. Effekten av behandlingen blir at håravfallet minsker, og at man ofte slutter helt å miste hårstrå. Videre stimuleres pigmenteringen, slik at håret gjenvinner sin farge, og de tynne hårstråene stimuleres til å bli tykkere. Totalt sett vil hårkvaliteten bedre seg.

Behandlingen kombineres ofte med PRP-Dracula for hodebunnen samt spesial produkter som selges av våres leger for optimal effekt. Du vil bli nøye fulgt opp av legen gjennom behandlingen.

Mesoterapi hårvekst

 

Håravfall er en kjedelig afære som rammer mange menn og kvinner i løpet av livet. Det blir glissent på toppen, håret blir tynnere og i mange tilfeller forsvinner det helt. Men tenk om noe kunne bremse eller reversere denne uheldige trenden? 

Hårtap, genetisk alopecia og håravfall kan behandles. Vi tilbyr mesoterapi som inneholder næring og injiseres inn i hodebunnen. Ingrediensene forebygger hårtap og vil resultere til simulering, noe som vil frembringe hårvekst. Behandlingen kombineres med tilpassede produkter og Low Level Laser Therapy for optimal effekt, les gjerne om denne behandlingen på vår hjemmeside. 

 

Mikronåling/PRP

 

 

Ved hjelp av en liten penn med flere små nåler og pasientens blod kan vi effektivt behandle alt fra generelt skadet hud, akne arr, fine linjer, rynker, store porer, slapp hud, ujevn hudfarge og kirurgiske/traumatiske arr. De små nålene skaper mange små mikroskader som stimulerer kroppens eget sårbehandlingssystem. Deretter vil pasientens hud bli påført sitt eget blodplasma/PRP. PRP har vist seg å være et av de mest effektive og naturlige næringskildene en kan ernære huden sin med. Resultatet vil lede til økt produksjon av kollagen og elastin, noe vi i dagligtale benevner som hudfornyelse. Kliniske studier viser at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1000 ganger ved mikronåling. Behandlingen er anerkjent, trygg og brukes populært for anti-aging. ​

Før behandlingen​

Møt opp på klinikken 1 time før behandlingen. Huden skal være nyrenset. Vi har renseprodukter her, slik at du kan fjerne sminken. Påfør et lag med bedøvelseskrem, som du får tildelt, på det aktuelle behandlingsområdet. I mellomtiden vil legen ta deg med på behandlingsrommet, forklare nærmere hvordan behandlingen fungerer, og ta en blodprøve for å gjøre klart plasmaet. Behandlingen utføres kun på “frisk” hud og må unngås dersom den er solbrent, skadet eller om man er under behandling av medikamenter som kan gjøre huden ekstra ømfintlig.

 

Etter behandlingen​

Ettersom huden fornyer seg selv vil den være rød, irritert og flasse de kommende dagene. Dette er en naturlig prosess og man bør ikke benytte seg av kremer med syre eller lignende for å fremskynde prosessen. Huden din er nå svært mottakelig for næringsstoffer du påfører den. Det er lurt å benytte seg av serum eller kremer som fremskynder hudens reparasjonsprosess i samråd med legen. Tilhelingstiden vil være individuell fra person til person, men normal tid er alt fra 3 til 7 dager. I noen tilfeller vil prosessen ta enda lenger. Huden blir mindre irritert for hver dag og du vil kunne oppta normale aktiviteter kort tid etter behandlingen. Som ved alle hudfornyende behandlinger er det meget viktig å bruke høy solfaktor.

 

Hårtransplantasjon uten kirurgi

Hårtransplantasjon med ny teknologi er en presis og effektiv behandling. Årsaken er Dr.Ugraft FUE (Follicular Unit Extraction) Hårtransplantsystemet der ingen kirurgi kreves. Ved å benytte hårsekker fra hodet, skjegget eller brystet og implantere dette på hodet og øyebryn- vil ny hårvekst stimuleres. Klinikk Vital gjennomfører kun den nye metoden for å minimere komplikasjoner og for å maksimere ønsket resultat. FUE metoden er enkel, sikker og har vist meget gode resultater i nyere tid. Sammenlignet med den eldre metoden, Strip-metoden, der hudstriper ble anvendt for å stimulere vekst på det ønskede området, resulterte dette i store arr og sting.

Konsultasjon

Hårtap stammer fra genetiske årsaker eller sykdommer. Dette kommer vi til å kartlegge grundig før en eventuell behandling. Det første steget er derfor en konsultasjon. Vi er innforstått med at hårtransplantasjon er en stor avgjørelse og investering (prisen vil avhenge av området lande på mellom 20.000kr – 70.000kr). Vi har derfor en dyktig lege som har solid kompetanse sammen med et helsepersonell som vil hjelpe til med prosedyren. Trygghet er vår prioritet, så vi vil ta hensyn til dine behov og tilpasse det som er riktig for deg.

 

Lege med høy kompetanse

Vår lege har spesialisert seg innen hårtransplantasjon og opptrer jevnlig på kurs og konferanser for å være oppdatert. Vi kan tilby faglig ekspertise, høy kvalitet og ikke minst trygghet. Vi har kun leger som utfører hårtransplantasjon da de vil ha kompetansen til å foreta en grundig medisinsk vurdering og behandling.

Før hårtransplantasjon

 • Grundig konsultasjon og medisinsk historie vil bli kartlagt av vår lege

 • Smertestillende og blodfortynnende medisiner skal ikke inntas 5 dager før inngrepet

 • Alkohol skal ikke konsumeres 3 dager før inngrepet

 • Parfyme, hårgele, hårfarge og produkter som inneholder farge og parfyme må unngås før inngrepet

Etter hårtransplantasjon

 • Unngå vann på det behandlede området (f.eks. bading og dusjing) de første 3 dagene

 • Etter cirka 4 dager kommer du til en kontrolltime på klinikken der bandasjen fjernes

 • Hodet kan nå vaskes med lunket vann sammen med en spesialsjampo

 • 2 uker etter behandlingen vil hudskorpene formes

 • Pasienten må sove på en høy pute de første 3 nettene

 • Det kan forekomme hevelse på det behandlede området

 • Unngå alkohol den første uken

 • Unngå svømming, solarium, bleking, farging, hard børstning de 4 første ukene

 • Unngå barbering på det behandlede området, det er først etter 4 uker saks kan benyttes

Forventet resultat

Først og fremst vil det transplanterte håret felle innen 2-4 uker, deretter vil transplantatet produsere nye hårsekker innen 12-14 uker. Det endelige resultatet vil i gjennomsnitt ta 12-15 måneder, der det transplanterte håret vokser ut i løpet av 12-15 måneder, avhengig av metabolismen.

 

Garanti?

Dersom ikke 80-90% av håret vokser ut tilbyr vi en kostnadsfri oppfølgningstime der vi utfører ny hårtransplantasjon.

Hårtap,hårtransplantasjon,PRP,mesoterapi
Hårtap,hårtransplantasjon,PRP,mesoterapi
Hårtap, PRP,mesoterapi,LLLT