FUSION
 

MERKEVARENS HISTORIE 

 

OXYNERGY PARIS er selskapet bak både Oxynergy, eKseption og Fusion, som ble opprettet i 2002 . Altså mer enn 16 års erfaring innen hudpleie og estetisk medisin. Vi tilbyr omfattende kosmetiske løsninger preget av høy grad av nytekning og med et vesentlig vitenskapelig bidrag. Fusion Meso ble lansert i 2007 og tilbyr de nyeste innovasjonene med den høyeste kvalitetsstandarden innen estetiske behandlinger og cosmeceuticals. I dag finnes merkevaren i over 65 land. Fusion tilbyr produkter basert på sikkerhet, resultater og innovasjoner


MESO LIFT CREAM
 

OPPSTRAMMENDE KREM FOR DAGLIG BRUK.

 

KATEGORIER: ALLE HUDTILSTANDER, DAGKREM, FET HUD, FUSION, GROVE PORER & GUSTEN HUD, NATTKREM, NORMAL HUD, RYNKER & FINE LINJER, SENSITIV HUD, SLAPP HUD, TØRR & IRRITERT HUD, TØRR HUD 

 

En ekstremt oppstrammende krem formulert med aktive ingredienser avledet av estetisk medisin for å gi maksimal anti-aldrende effekt. Har en ultra-komfortabel tekstur og gir huden en vakker finish.

meso-lift-cream.jpg

Cross-linked (tverrbundet) hyaluronsyre som også benyttes i dermale fillere for å fylle dype rynker.

5  vekstfaktorer   (Epidermal  GF,  acid  Fibroblast  GF,  Basic  Fibroblast  GF,  insulin  GF1  og Vaskulær endothelial GF) og folsyre som er mer effektivt enn menneskelig placenta for stimulering av cellevekst inkludert fibroblast som effektivt igangsetter kollagenbiosyntesen. Rynkedybde reduseres med opp til 38 %, og fuktigheten økes med 50 % på 2 uker.

Hydracell Q (acetyl glutamin) aktiverer kollagenbiosyntesen  ved å forandre katabolsk pathway til anabolsk pathway, og øker nivået av kalium i cellene som forbedrer den cellulære vannretensjonen.

AKTIVE INGREDIENSER

 • Tverrbundet hyaluronsyre

 • 5 vekstfaktorer

 • folsyre

 • acetylglutamin

 

Bruk

 

Påføres etter rens. Bruk en mengde på størrelse med en mynt, påføres med oppadgående, sirkulære bevegelser for å massere kremen inn. Skal ikke påføres på øyelokkene.


MESO REPAIR CREAM
 

BEROLIGENDE OG REPARERENDE KREM, FORMULERT FOR Å OPPRETTHOLDE HUDENS FUNKSJONER.

 

KATEGORIER: ALLE HUDTILSTANDER, DAGKREM, FET HUD, FUSION, GROVE PORER & GUSTEN HUD, NATTKREM, NORMAL HUD, RYNKER & FINE LINJER, SENSITIV HUD, SLAPP HUD, TØRR & IRRITERT HUD, TØRR HUD 

Beroligende og reparerende krem formulert med aktive ingredienser avledet fra estetisk medisin for å gi en fullstendig anti-aldrende effekt. Har en rik tekstur som gir huden en vakker finish.
5  vekst faktorer   (Epidermal  GF, syre  Fibroblast  GF,  Basic  Fibroblast  GF,  insulin   GF1  og Vaskulær endotelial GF) folsyre (B-vitamin) som har vist seg å være mer effektiv enn menneskelig placenta for stimulering av cellevekst inkludert fibroblast som effektivt igangsetter kollagenbiosyntesen.
Rynkedybde reduseres med opp til 38 %, og fuktigheten økes med 50% på 2 uker.
Hydracell Q (acetyl glutamin) aktiverer kollagenbiosyntesen  ved å forandre katabolsk pathway til anabolsk pathway, og øker nivået av kalium i cellene som forbedrer den cellulære vannretensjonen.
Unirepair T43 et rikt kompleks av aminosyre: aacetyl tyrosin, prolin begge kjent for deres redoks egenskaper: hydrolyserte vegetabilske proteiner og ATP som er en energiforsterker. Unirepair T43 akselererer reparasjonen av UV skader i DNA, reduserer betennelsen og rødheten i huden ved å aktivisere aminosyrer som er forløper for DNA-reparerende enzymer, men har også en direkte DNA-redoksaktivitet. DNA skadene etter UVB-stråling reduseres med 50 % etter 5 timer. Erythem reduseres med opptil 37% etter 24 timer og opptil 52% etter 48 timer.

 

AKTIVE INGREDIENSER

 • Aminosyrer

 • 5 vekstfaktorer

 • Folsyre

 • Acetyl glutamine

 • ATP

 • Peptider

 
Bruk

 

Påføres etter rens. Bruk en mengde på størrelse med en mynt, påføres med oppadgående, sirkulære bevegelser for å massere kremen inn. Skal ikke påføres på øyelokkene. 

Meso-repair-cream.jpg


EYE SORBET
 

FORFRISKENDE ØYEKREM FOR Å REDUSERE POSER, MØRKE SIRKLER OG RYNKER

 

KATEGORIER: ALLE HUDTILSTANDERDAGKREMFET HUDFUSIONNATTKREMNORMAL HUDØYE- & LEPPEPRODUKTERRYNKER & FINE LINJERTØRR HUD

 

En forfriskende øyekrem formulert med aktive ingredienser avledet fra estetisk medisin for å gi en fullstendig anti-aldringseffekt. En overraskende tekstur som glatter ut rynker i løpet av et minutt. Cross-linked hyaluronsyre som benyttes i filler for dype rynker.
5 vekst faktorer (Epidermal GF, syre Fibroblast GF, Basic Fibroblast GF, insulin GF1 og Vaskulær endotel GF) og folsyre som har vist seg å være mer effektiv enn menneskelig placenta for stimulering av cellevekst inkludert fibroblast som effektivt igangsetter kollagen biosyntesen. Rynkedybde reduseres med opp til 38%, og fuktigheten økes med 50 % på 2 uker. Hydracell Q (acetyl glutamin) aktiverer kollagenbiosyntesen og øker nivået av kalium i cellene som og forhindre dermed hovenhet og poser.

 

ACTIVE INGREDIENTS
 

 • Cross-linked hyaluronic acid

 • 5 growth factors

 • Folic acid

 • Acetyl glutamine

 
Bruk

Rens huden før du påfører øyekremen. Klapp det forsiktig inn rundt øyekonturen.

Eye-sorbet.jpg

 

HA DEEP FILLER

TOPISK DERMAL FILLER FOR DYPE RYNKER OG LINJER

KATEGORIER: ALLE HUDTILSTANDER, DAGKREM, FET HUD, FUSION, GROVE PORER & GUSTEN HUD, NATTKREM, NORMAL HUD, RYNKER & FINE LINJER, SENSITIV HUD, SLAPP HUD, TØRR & IRRITERT HUD, TØRR HUD 

 

En topisk dermal filler formulert med aktive ingredienser avledet fra estetisk medisin for å oppnå det optimale resultatet på rynker. Et luksuriøst ultra-komfortabelt produkt med en unik tekstur.
Cross-linked hyaluronsyre dermal filler til dype rynker.

 

AKTIVE INGREDIENSER
 

⦁    Tverrbundet Hyaluronsyre

 

Bruk

 

Påføres etter rens. Bruk en mengde på størrelse med en mynt, påføres med oppadgående, sirkulære bevegelser for å massere kremen inn. Skal ikke påføres på øyelokkene

HA-deep-filler.jpg

 

PPC+ CREAM

NYHET Fra Fusion 

Slanke og cellulitte krem som gjør deg klar for sommer og sol

 • PPC bryter ned fett i lokale fettansamlinger

 • Koffein stimulerer mikrosirkulasjonen

 • L-carnitine omdanner fettsyrer til energi

Tilsammen reduserer dette cellulitter og fettansamlinger effektivt 
– hudens elastisitet og fastet forbedres! 

Brukes PPC+ i sammen med trening gir den enda raskere effekt, når fett nedbrytes vil kaloriene
fra fettet omdannes til brennstoff til kroppen, da trengs det mindre mat for og holde kroppen igang. 

Brukes hver morgen og kveld i 4-6 uker for best resultat. 
Synlig resultat etter 1 uke. 

AKTIVE INGREDIENSER

 

 • PPC

 • Koffein

 • L-carnitine

 

Hovedindikasjoner

 • Reduserer cellulitter

 • Reduserer fettdepoter

 • Fett rundt mage

 • Love handles

 • Dobbelthake

 • Grevinneheng

FUSION.jpg

Kliniske resultater

Studier bekrefter en økning i effektiviteten av virkningen av koffein og L-karnitin som finnes i mikrokapslene. Studier bekrefter også en økning i permeabiliteten, og en lengre frigjøring av stoffene, som finnes i den.

Studiene på transdermal PPC bekreftet en økt hastighet på fetthydrolyse i adipocyttcellene på en trygg måte. En undersøkelse på menneskehud ved bruk av Raman- spektroskopi viste at vår transdermale PPC kan trenge jevnt inn i dermis opp til 3 mm.

Mer informasjon 

Cellulitter er endringer i dermis og underhudens vev forårsaket av uregelmessig spredning av fettceller (adipocytter).
Cellulitter er assosiert med livsstil, kosthold og bruk av forskjellige typer legemidler. Nå til dags er injisert PPC en effektiv behandling for å redusere cellulitter og fettdepoter, men det innebærer ubehag og potensielle bivirkninger. Vi lanserer et perfekt alternativ ved å lage en transdermal PPC innkapslet i vesikler på ca. 100 nm i diameter, tre synergistisk virkende aktive ingredienser er beholdt: L-karnitin, koffein og natriumdeoksykolat – som hittil hovedsakelig har blitt brukt i invasive estetiske medisinbehandlinger.

Disse stoffene ble valgt fordi de effektivt reduserer fettvevet, samtidig som det forbedrer hudens elastisitet og fasthet på påføringsstedet, noe som er bevist i mange studier. L-karnitin fremskynder den energiske metabolismen av fettsyrer og fungerer som et avgiftningsmiddel for hudceller. Sodiumdeoksykolat kondenserer effektivt cellemembranene i fettcellene (adipocytter), slik at de unødvendige stoffskifteproduktene (lipolyse) frigjøres. Koffein stimulerer mikrosirkulasjonen, og styrker dermed virkningen av de andre aktive ingrediensene. I tillegg fremskynder det lipolyse, noe som fører til en økning av glyserol og frie fettsyrer i blodnivået.

HYALURONIC CRYO MASK

FUKTIGHETSGIVENDE ANTI-AGE MASKE MED KJØLENDE EGENSKAPER FOR Å REDUSERE RYNKER

KATEGORIER: 

 

ALLE HUDTILSTANDERDAGKREMFET HUDFUSIONMASKERNATTKREMNORMAL HUDRYNKER & FINE LINJERSENSITIV HUDSLAPP HUDTØRR & IRRITERT HUDTØRR HUD

Fusion-Hyaluronic-cryo-mask.jpg

Formulert med Hyaluronsyre avledet fra estetisk medisin for en komplett anti-age og rynke-reduserende effekt. En frisk og unik tekstur som etterlater huden silkemyk. Cryo mask kjøler ned huden opp til 2ºC etter en påføring på grunn av sin kjølende teknologi. Hyaluronsyren har ultra-lav molekylvekt, noe som gjør at den penetrerer dypere ned i huden enn andre typer Hyaluronsyre med høyere molekylvekt. Den fungerer som en naturlig svamp som binder til seg høye mengder med vann for å tilføre huden fuktighet og plumper opp dype rynker. Hyaluronsyre stimulerer også fibroblastene til å produsere kollagen og beskytter huden mot tegn på aldring som rynker og slapp hud.

AKTIVE INGREDIENSER

 • Low molecular weigh Hyaluronic acid

Bruk

Rens huden før du påfører et tykt lag maske med pensel eller fingertuppene. Påføres i ansiktet, hals og på decolletè. La masken virke i 10 minutter og tørk av overskues med en tørr bomullspads. Påføres ikke på øyelokkene.