Juvederm- en ansiktsfiller du kan stole på

Slik eldes huden

 

Ung hud blir hele tiden fuktet innenfra med hyaluronsyre, et sukker som forekommer naturlig i huden. Hyaluronsyre absorberer fuktighet og holder huden godt hydrert, og sikrer derfor et ungdommelig utseende. Etterhvert som vi blir eldre, mister huden hyaluronsyre, og den blir dermed tørr med mindre volum. Du vil begynne å se rynker og folder. Andre faktorer spiller også en rolle i aldringsprossesen: tyngdekraften vil foreksempel trekke huden nedover, noe som fører til folder og slapp hud. 

Slik funferer juvederm

 

Juvêderm er en seriefiller med hyaluronsyre hvor hvert produkt er spesialutviklet for et bestemt område/problem. Geleen sprøytes inn under huden av vår lege ved bruk av en svært tynn nål. Geleen fyller linjer og rynker og gir huden litt større volum. Hyaluronsyren i geleen holder på fuktigheten. Avhengig av behandling og produkt, kan resultatene vare i opptil 6-18 månender. Juvêderm inneholder også lidokain, et bedøvende middel som gir en mer behaglig behandling.

Juvêderm brukes populært til leppeforstørrelse, nese-korreksjon, utfylling av nasolabiale folder og andre fine-linjer/rynker, kinn og kjevebeins definering, soft facelift, volumtap og korrigering av asymmetriske ansiktkonturer. 

Hvilke områder kan jeg bruke juvederm -filler?

 

Juvêderm forbedrer alle områdene av ansiktet.

Juvêderm-fillere består av et stort utvalg behandlinger, som kan gjøre diskrete forbedringer på ansiktet.

Legen som utfører behandlingen er spesialist på anatomi og ansiktsbehandlinger, vil ta en en nærmere titt på ansiktet ditt og ta seg tid til å diskutere det du ønsker endre på. Etter konsultasjonen vil du få anbefalt et skreddersydd behandlingsplan som inkluderer ulike produkter fra Juvêderm serien, for å løse dine spesifikke problemer. 

Juvêderm forbedrer ansiktet ditt på tre hovedmåter:

-Revitaliserer

 Juvêderm reduserer eller jevner ut linjer, rynker og folder for et friskere, mer  strålende utseende. 

-Løfter

 Juvêderm gjenoppretter tapt volum i kinn og hake, for en lett løftende effekt.

-Definerer

 Juvêderm endrer og redifinerer leppe- og ansiktskonturene.

Juvederm ultra

 

 Med Juvêderm ULTRA serien kan vi behandle alt fra fine linjer til dype folder og rynker:

-Rynker i pannen

-Kråketær

-Naslabiale folder

-Vertikale leppelinjer

-"Marionette"-rynker fra munn til hake

 

Juvederm volbella

 

Når vi blir eldre, taper leppene volum, de blir tynnere og konturene blir mindre faste

Juvêderm og Juvêderm-VOLBELLA gir definisjon til munnen og ansiktskonturen:

-Redefinerer og gjenoppretter de naturlige hakekonturene

-Gjenoppretter fulle lepper for diskrê definisjon

-Jevner ut vertikale linjer ved leppekonturen

-Gir definisjon til leppekanten

-Reduserer lett hengende munnviker

-Tilfører fylde for å gjenopprette ungdommelige kinnkonturer

-Gir en tynn, veldefinert kjeve-linje

 

Juvederm voluma 

 

Når huden mister hyaluronsyren, mister ansiktet volum og de ungdommelige konturene Juvêderm VOLUMA med lidokain tilfører volum til områder som trenger litt mer støtte eller forbedring:

-Omformer kinnene på en diskrê måte for å gjøre dem høye og faste

-Gjenoppretter ansiktsvolumet

-Gjenskaper mer ungdommelige ansiktsproposjoner

-Jevner ut kjevelinjen

-Fremhever fasongen på kinnbeina

-Gjenoppretter fuktigheten slik at huden får tilbake sin naturlige elastitet og tone

-Gir en forsiktig løftende effekt uten kirurgi

 

Hvorfor juvederm?

 

Juvêderm er benyttet i over 16 millioner behandlinger verden over, et tall som stadig øker.

Juvêderm sin enestående vitenskapelige teknologi har gjort det mulig å fremstille en gelê med en svært glatt konsistens. Det betyr at Juvêderm er enkel å sprøyte inn i huden og gir et naturlig utseende og naturlige følelse i motsetning til mange andre fillere. Juvêderm-produktene gir en kosmetisk behandling uten bruk av kirurgi. Restutisjonstiden er derfor kort og du vil kunne fortsette leve et normalt liv uten store forstyrrelser.

Hos Klinikk Vital har vi bevisst valgt å bruke Juvêderm ettersom det er et trygt og effektivt produkt vi har lang erfaring med. Vi verdsetter et naturlig, vakkert resultat, slik at du skal fremstå som den beste utgaven av deg selv.

Hva må du gjøre etter behandlingen?

Legen vil gi deg råd om hvordan du skal opptre etter behandlingen. Det kan også være du blir bedt om å unngå sminke i opptil tolv timer. Du blir kanskje også bedt om å unngå sol, badstue og dampsauna i opptil to uker. Noen personer kan oppleve litt midlertidig ømhet, hevelse eller blåmerker rundt injeksjonsstedene. Dette er helt normalt men ved spørsmål vedrørende dette etter behandling er det bare å kontakte klinikken.

Resultatet

 

Fordi Juvêderm ikke involverer kirurgi, er restutuisjonstiden svært kort. Du vil sannsynligvis oppleve at folk kommenterer hvor uthvilt og strålende du ser ut, fremfor å kommentere nøyaktig hvorfor du ser bedre ut. Dette betyr at resultatene er diskrè og du har et flott naturlig utseende. Når du vet du har et flott utseende, er det også enklere å utstråle din naturlige, indre selvtilitt og stråle uansett hva du gjør. Juvêderm fillers er et av markedets mest langvarige, ikke-permanente fillere og har avhengig av benyttet produkt, vist resultater av varighet helt opptil 18 månender.  

Du er hjertelig velkommen til en kostnadsfri konsultasjon for Juvèderm hos legen.

 

Muskelavslappende injeksjoner

Botulinum toxin

 

otulinumtokn er et muskelavslappende middel som blokkerer nerveimpulsene til til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen.

Botulinum toxin en effektiv behandlingsform av rynker og små anspente muskler. Områder som er mest vanlig å behandle er:

- sinnarynken

- soft injeksjon på linjer i pannen

- løfting av øyenbryn

- hindre ukontrollert blunking

- late øyne og linjer som oppstår ved øynene

- smilerynker

- stoppe overdreven svette 

- positiv effekt mot migrene.

Vil også fjerne tanngnisning, tannkjøttsmil og røykelinjer.