top of page

Elektrolyse

Hvordan fungerer Apilus® xCell ™ PRO

Apilus® xCell ™ gir deg hurtigere resultater og eksepsjonell komfort. En verdensomspennende unik design som benytter 27,12 MHz ultrahurtig radiofrekvens. Siden denne frekvensen er opptil 6 ganger raskere enn for andre hårfjerningsenheter, fokuserer Apilus® xCell ™ energien mer intenst i bunnen av håret, og gir permanente resultater mye raskere på alle hårtyper. Takket være 27,12 MHz ultrahurtig radiofrekvens og eksklusive teknikker, tilbyr Apilus® xCell ™ et enestående komfortnivå for permanent hårfjerning. Faktisk utføres behandlingen så raskt at følelsen knapt merkes. Bare tusendeler av et sekund er nok til å eliminere uønsket hår! Ved å tilby så høyt komfortnivå har Apilus® xCell ™ blitt den foretrukne løsningen for alle kroppsområder og typer klienter, inkludert de mest følsomme! 

 

Hva er elektrolyse? 

Elektrolyse er en metode for permanent hårfjerning i ansikt og kropp, og den eneste behandlingen som er godkjent av British Medical Association og FDA. Elektrolyse ødelegger hårets vekstsenter med varmeenergi, og har vært en anerkjent hårfjerningsbehandling i 125 år.

 

Hvordan fungerer elektrolyse? 

Elektrologen fører en sterilisert sonde inn i hver enkelt hårsekk som frigjør strøm. En liten puls av elektrisk energi ødelegger vekstcellene som forhindrer at follikkelen produserer nye hår.

 

Hvilke områder kan behandles?

De fleste områder med uønsket hår kan behandles med elektrolyse. De mest behandlede områdene er kinn, sider, overleppe, hake, nakke, øyenbryn, underarm, over bryst og bryst samt bikinilinje og ben. Snakk med elektrologen din og få en skreddersydd behandlingsplan for ditt behov. 

 

Er elektrolyse smertefullt?

Elektrolysebehandlinger handler om timing og intensitet. Elektrologer kan velge mellom tre forskjellige behandlingsmetoder, hver med sin egen variasjon av komfortnivå, men med samme komfort, effektivitet og varighet. Elektrologen vil vurdere dine spesifikke behov og utforme en behandlingsplan. En annen faktor for komfort er typen sonde som brukes. Det er nå en rekke sonder å velge mellom: isolert, ikke-isolert, ett stykke, todelt, rustfritt stål og gullbelagt. Elektrologen bestemmer det beste alternativet for din type hårvekst og hud, og gir deg komfortable 4 kvalitetsbehandlinger. Kan en gravid kvinne få elektrolysebehandlinger? Ja, selv om vi ikke anbefaler behandlinger i løpet av første trimester. Kan hår fjernes fra føflekker? Ja, vi kan kreve skriftlig godkjenning fra fastlegen din på forhånd.

 

Hvem kan få utført elektrolyse? 

Alle som ønsker å fjerne uønsket hår permanent. Det er ingen aldersbegrensninger eller andre begrensninger for de som ønsker elektrolyse. Behandlingen er effektiv for alle hudtyper og hårfarger, inkludert gråtoner. Behandlingen passer godt for mennesker som lider av polycystisk ovariesyndrom (PCOS), hirsutisme, eller hypertrikose. Dette er også et godt alternativ for de som gjennomfører kjønnsskifte og ønsker å fjerne eller ha en mer diskret hårvekst.  

Hvor mange økter/sesjoner vil det ta? 

Lengden på avtalen og antall nødvendige behandlinger vil variere for hver klient. Mange faktorer vil avgjøre hvor mange behandlinger du trenger, for eksempel etnisk bakgrunn, hårtekstur, tetthet, området som behandles og metoder som tidligere har blitt brukt. Det er trygt å si at et område må behandles noen ganger for å fjerne alle de uønskede hårene permanent. 

 

 Hvor lang tid tar behandlingen? 

Dette avhenger av mange faktorer, som størrelsen på området som skal behandles, hårtype, plassering og tetthet av hårvekst. Behandlingene kan ta mellom 15 minutter og to timer. Du kan bestille en kostnadsfri førstekonsultasjon hos oss og få en anbefalt behandling.

 

Er elektrolyse trygt? 

Ja. Klinikk Vital har lisensierte elektrologer som oppfyller alle dine helse- og sikkerhetskrav. Strenge sterilisasjons- og sanitærprosedyrer gjelder til enhver tid. I tillegg til våre strenge rutiner for smittevern.

 

Fungerer det?

Ja det gjør det, men du må gjennomføre flere behandlinger. 

Huden vår inneholder flere hundre hårsekker, men bare en viss mengde av disse er i en aktiv hårvekstsyklus. De gjenværende folliklene kan vokse når som helst, avhengig av hårvekstsyklus. Derfor er det viktig å gjennomføre flere behandlinger slik at man får tatt alt.  

 

Er ikke laser en raskere behandling?

Laser og IPL blir ofte annonsert som et alternativ til elektrolyse og annonseres som permanente, men dette er veldig forskjellige metoder. Elektrolyse er permanent hårfjerning. Laser og IPL ødelegger bare hårvekst som har farge. Hvitt eller gjennomsiktig gråtthår er umulig å fjerne med laser eller IPL. Her er elektrolyse den eneste løsningen.

 

 Behandler du mannlige kunder?

 Ja, vi har sett en stor økning i menn som ønsker elektrolyse de siste årene. Å barbere store kroppsområder flere ganger i uken kan være slitsomt og forårsake ruhet og stubber. Elektrolyse er den eneste trygge, permanente måten å håndtere overdreven hårvekst permanent. 

 

Må jeg komme på konsultasjonen før elektrolyse? 

Ja. Vi må se på området hvor du ønsker hårfjerning og tilpasse behandlingen til ditt behov. 

 

Må jeg la hårene vokse ut for behandling? 

Hårene trenger bare å være lange nok til å gripe med en pinsett, som i noen tilfeller er så lite som 24 timers vekst. Håret kan barberes, klippes eller blekes mellom avtaler.

bottom of page