P R E S S E M E L D I N G

 
 
 
 
 
 
Fysikalsk vaskulær terapi fra BEMER®
For forbedring av mikrosirkulasjonen

 

Den fysikalske vaskulære terapien fra BEMER® er en effektiv metode for forbedring av en redusert mikrosirkulasjon, dvs. sirkulasjonen i de minste blodkarene. Her finner stoffskifteprosessene sted. Derfor kan en forbedret mikrosirkulasjon ha tallrike positive innvirkninger på menneskers helse og velvære. Behandlingen er enkel å gjennomføre på egen hånd, og den brukes verden over innen medisin, innen amatør- og konkurranseidrett og i utallige private husholdninger.

Den er mikroskopisk liten, men har allikevel stor innflytelse på menneskers helse og velvære: mikrosirkulasjonen, altså sirkulasjonen i det fine, forgrenede nettverket av de små og minste blodkarene. Dette utgjør faktisk 74 % av hele det menneskelige blodomløpet. I de senere år har den medisinske verden i økende grad interessert seg for dette temaet. Mikrosirkulasjonen er nemlig ansvarlig for å forsyne kroppens celler med oksygen og næringsstoffer, og for å fjerne avfallsstoffene fra stoffskiftet. Med økende alder, og som en følge av usunne livsvaner og miljøpåvirkninger, reduseres blodsirkulasjonen i disse helt små blodkarene, og dette har omfattende følger som kan gi seg utslag i alt fra helseproblemer som hodepine eller redusert ytelsesevne via rygg- og leddsmerter til kroniske sykdommer, eller de kan forverre sykdomsforløp.

Den innovative terapien fra Europa.

 

Allerede for flere tiår siden oppdaget BEMER INT. AG fra Liechtenstein betydningen av mikrosirkulasjonen, og siden den gang har bedriften viet seg til forskning på og stadig videreutvikling av en effektiv behandlingsmetode. Med et spesifikt elektromagnetisk signal stimulerer den fysikalske vaskulære terapien fra BEMER® den reduserte vasomosjonen (bevegelse i blodkarene), og forbedrer dermed mikrosirkulasjonen.
Terapien kan dermed utgjøre en effektiv støtte helse og velvære.

 

 

Enkel og effektiv.

Den fysikalske vaskulære terapien fra BEMER® er svært enkel å bruke. BEMER- Settene inneholder alt man trenger: en kontrollenhet som er enkel å betjene, matten B.BODY, en B.SPOT-applikasjonsmodul for punktbehandling i Classic-Settet samt, i Pro-Settet, en applikasjonsmodul B.PAD for behandling av mindre områder.
Den fysikalske vaskulære terapien fra BEMER® er i bruk i utallige privathusholdninger over hele verden, og likeså på legekontorer og innen konkurranseidretten.

 

Vitenskapelig bevist, bekreftet av tallrike brukere.

Siden bedriften ble grunnlagt, har BEMER hele tiden jobbet for å drive forskningen på mikrosirkulasjon videre. Virkningen av den fysikalske vaskulære terapien fra BEMER® på en redusert mikrosirkulasjon, er vitenskapelig bevist. De positive effektene på den menneskelige organismen er allment kjent innen medisinen og de er så mangfoldige at det lønner seg på prøve. Tallrike brukere har allerede gjort det, og de er begeistret.

Om BEMER Int. AG//

BEMER Int. AG ble grunnlagt i 1998 og er en internasjonal bedrift innen helsebransjen. Bedriften, som har sitt hovedsete i Triesen i Liechtenstein, er en teknologiutvikler og oppfinneren av den fysikalske vaskulære terapien fra BEMER®, et medisinsk produkt i klasse IIa og godkjent i EU (CE0483).

Bedriftens hovedkompetanse er forskning på og utvikling av hightech-løsninger for fysikalsk behandling av mikrosirkulasjonssvikt. Behandlingsapparatene er utviklet for daglig bruk innen både det profesjonelle og det private område.

BEMER Int. AG tilbyr apparatsystemer for humanmedisinsk og for veterinærmedisinsk bruk.

header-logo.png