top of page

StimuLux LED-LYS

StimuLux er en LED-basert lyskilde som produserer ett kraftig, smalbåndet rødt lys i bølgelengdeområdet 640-675 nm (nanometer). Dette bølgelengdeområdet har en sterk, positiv stimulerende effekt på hudceller og strukturer.Uavhengige kliniske studier har vist en markert anti-inflammatorisk effekt, forbedret sårheling, samt normalisering av hudcellenes funktion. StimuLux-behandling med rødt lys normaliserer hudens cellefunksjon.Vanligvis forbedrer lysterapi blodstrømmen som igjen bedrer opptaket av oksygen og næring. Dette resulterer i sunnere hudfarge og en frisk naturlig glød. Dette kalles hudfornyelse. Rødt led-lys kan kombineres med andre hudpleie behandlinger.

Rødt LED-lys sine gunstige effekter:

 

 - Er oppkvikkende for hud og bindevev.

 - Det trenger dypt inn i hudens vev hvor det stimulerer helbredelse ved økning av blodsirkulasjonen og lymfeaktivitet som gir glattere hud og fjerner avfallsstoffer mer effektivt.- Hjelper solskadet hud. - Reduserer melaninproduksjon som forårsaker brune flekker. - Fremmer næringsstoffer som finnes i huden.- Hjelper uregelmessig pigmentering.- Reduserer rødme.

 

BLÅTT LED-LYS

 

Propione bakterie er den bakterien som forårsaker betennelsesreaksjonen som gjør at akne oppstår. Denne spesielle stammen av bakterier produserer et stoff som hører til en kjemikalietype som kalles porfyriner. Det blå lyset har en antibiotisk effekt på akne bakterien ettersom blodets hemoglobin absorberer blåttlys meget effektivt. Lyset har også en forbyggende anti-age effekt. Vi opplever svært gode resultater på problemhud som sliter med akne. Blått led-lys kan kombineres med andre hudpleie behandlinger.

Blått LED-lys sine gunstige effekter:

- Er beroligende for sinn og nerver.- Hjelper ved søvnproblemer og som behandling etter sjokk.- Kan dempe menstruasjonsproblemer- Er effektivt mot vanskelige akne tilfeller.

- Blått lys kan brukes ved øye, øre, nese, hals problemer og mot feber.

Led lys, akne,acne,kviser
bottom of page